Ciobanu: „Poate că ne-a lipsit și puțină șansă”

01 Apr. 2012, 16:00 Campionat
Ciobanu:**

După eșecul cu CSMS Iași, antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu a declarat că, având în vedere cum au decurs ostilitățile în teren, echipa sa ar fi meritat un punct. Tehnicianul grupării din Crîng a ținut să precizeze că fiecare joc disputat reprezintă o experiență pentru elevii săi și se bucură că există și gânduri pozitive. Ciobanu consideră că echipa are potențial, dar trebuie să-l mai și valorifice în timp.

,,Acest meci l-am pierdut în primul rând din cauza erorilor făcute și nu mai are rost să vorbim să înțeleagă lumea că ne plângem de tinerețea echipei. Jocul greșeala așteaptă. Din păcate, în prima repriză am greșit la construcție, iar adversarul ne-a sancționat sever. Până la final am pus presiune pe adversar și ne-am creat câteva ocazii de gol, însă poate că ne-a lipsit și puțină șansă. Un punct era absolut meritat. Jucătorii sunt extrem de necăjiți pentru că la fel ca în meciul trecut au muncit mult, dar nu au obținut nimic. Trebuie să fim însă încrezători fiindcă am jucat împotriva unei echipe puternice care se bate la promovare”, a adăugat Mihai Ciobanu.

În ciuda eșecului suferit vineri și a celor doar 13 puncte acumulate până acum, antrenorul Gloriei Buzău încă mai speră într-o minune în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

Articol scris de Adi SOARE

01 Apr. 2012, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă