„Cine vine acum lângă noi, vine să facem performanță”

11 Oct. 2011, 09:10 Campionat

Președintele lui Farul Constanța, Marcel Lică anunță că datoriile clubului au fost integral acoperite iar echipa se concentrează pe jocul său din viitor prin care speră să atragă cât mai multă susținere financiară atât din partea investitorilor, cât și a autorităților locale.

„Eu nu știu foarte exact sumele, eu sunt de puțină vreme și nu am intrat foarte adânc, dar 600-700.000 de euro, pe acolo se învârte suma pe care a plătit-o domnul Nedelcu. De când sunt eu aici a plătit în jur de 200.000 de euro, datorii pe care le-a moștenit. Ne-am apropiat acum, suntem cu primele la zi și cu salariile de asemenea suntem la o întârziere de o lună de zile. Patronul Giani Nedelcu face efortui imense, mai sunt și alți prieteni care ne ajută. Datoriile au fost sută la sută achitate. Toți cei care vin acum lângă noi vin să ajute și să facem performanțe, banii vor intra în buzunarele băieților”, a declarat președintele clubului Farul Constanța în exclusivitate pentru Sport Total FM, în cadul emisiunii „Fotbal la matineu”.

„Prioritatea a fost să închegăm o echipă competitivă, dar a trebuit să și plătim datoriile și nu am făcut achiziții spectaculoase. Noi vrem să facem o figură frumoasă până la iarnă și poate vom primi și sprijinul autorităților care totuși nu ne-au părăsit total, însă probabil așteaptă de la noi o toamnă frumoasă și din iarnă probabil ne vom așeza la masă tratativelor”, a mai adăugat Marcel Lică.

Președintele Farului este de părere că echipa „concitadină” Viitorul Constanța are resursele necesare pentru a se afla la finalul sezonului în fruntea clasamentului, loc care îi va permite să acceadă în prima ligă de fotbal din România: „Eu cred că, din punct e vedere sportiv, Viitorul Constanța va avea întâietate pentru că au un lot valoros, stau bine din punct de vedere financiar și îmi doresc să fie acolo în frunte, pentru că Gică Hagi reprezintă ceva în fotbalul românesc, pe de altă parte noi nu abandonăm lupta și facem tot posibilul să fim în apropierea locurilor fruntașe”.

Sursa: Sport Total FM

11 Oct. 2011, 09:10 Campionat
Pe aceeași temă