Cine sunt noii investitori ai clubului Foresta. Ciutac: „Ne-au transmis că preferă să rămână discreți și rezultatele echipei să vorbească în numele lor”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2017, 14:28 Campionat

Foresta a avut parte de o schimbare din temelii în această vară. Aflat în pragul falimentului, clubul sucevean de Liga 2 a fost preluat de un trio alcătuit din oamenii de afaceri Gheorghe Negură și Ion Lozovan, din Republica Moldova, și Khallaf Farid, din Franța. După un început mai complicat de sezon, în care a aliniat echipa de juniori, formația suceveană pare să se pună ușor – ușor pe picioare, în ultimele săptămâni ajungând pe Areni mai mulți fotbaliști străini.

„După cum deja ați aflat, clubul Foresta a fost preluat de noi investitori. Aceștia au venit cu dorința de a salva clubul și de a crea o echipă competitivă. Așa cum bine știți, în urmă cu două luni situația era una dramatică. Eram plini de datorii și rămăsesem fără jucători. Cu ajutorul lor am reușit să aducem clubul pe linia de plutire, dar munca nu a fost deloc ușoară. Încercăm din mers să construim un lot competitiv, însă nu va fi simplu. Jucătorii au venit târziu și nu s-a făcut o pregătire de vară așa cum trebuie. Suferim încă la capitolul omogenitate, dar suntem optimiști că vom reuși să realizăm ceea ce ne-am propus. În ce-i privește pe noii investitori, ne-au transmis că preferă să rămână discreți și rezultatele echipei să vorbească în numele lor. Ei și-au dovedit bunele intenții în momentul în care au venit la Suceava și au achitat datoriile unei echipe care în urmă cu două luni era ștearsă de pe harta fotbalului românesc”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, Andrei Ciutac (foto, în dreapta), care în noua organigramă va ocupa funcția de președinte executiv.

Reprezentantul noilor investitori la Foresta: „Dorim să punem la Suceava bazele unui proiect frumos și ambițios”

Chiar dacă noua structură de conducere a clubului nu a fost încă definitivată, este cert că postul de vicepreședinte îi va reveni lui Mihai Ungurian, reprezentantul noilor investitori. „Clubul Foresta a avut parte recent de o reorganizare prin înlocuirea membrilor fondatori. Dorim să punem la Suceava bazele unui proiect frumos și ambițios. Lucrăm la dezvoltarea clubului din toate punctele de vedere și nu pierdem nicio ocazie de a ne perfecționa și de a crea astfel toate premisele pentru a realiza aici lucruri importante. Avem nevoie de timp, de încredere și de susținere. Așteptăm să vină publicul alături de noi, pentru că putem reuși doar împreună. Ținem să mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul ferm pe care l-am primit până acum și suntem siguri că vom beneficia de suportul municipalității și pe mai departe”, a precizat vicepreședintele Mihai Ungurian (foto, în stânga).

După disputarea a șapte etape, Foresta ocupă ultimul loc în ierarhia eșalonului secund, cu un singur punct acumulat. Sâmbătă, de la ora 11:00, Foresta joacă pe teren propriu cu CS Mioveni.

Tot ieri, Foresta și-a prezentat oficial și noile achiziții din această vară, cât și stafful tehnic.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 15 Sep. 2017, 14:28 Campionat
Pe aceeași temă