„Cine face rabat de la efort este dușman cu mine la FC Argeș”. Crivac a remarcat o schimbare în bine la jucători în meciul cu Sportul Snagov

Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 10:43 Campionat

Victoria de sâmbătă cu Sportul Snagov, scor 1-0, a întrerupt seria de trei jocuri în care FC Argeș nu a mai câștigat, în ultimele două partide neluând chiar niciun punct. Succesul cu ilfovenii a mai detensionat atmosfera în cadrul lotului echipei piteștene.

La finalul meciului cu Sportul, câștigat cu 1-0 după reușita lui Vasile Buhăescu din minutul 63, antrenorul secund Iulian Crivac a transmis la conferința de presă că este sigur că, dacă elevii săi vor juca și de acum încolo cu aceeași atitudine și determinare, gruparea din Trivale va fi o echipă foarte greu de învins în viitor. Crivac așteaptă ca fotbaliștii cu experiență aduși în această vară la Pitești să facă diferența.

„Din punct de vedere al defensivei, a fost un meci foarte bun. Unul dintre cele mai bune de la începutul campionatului. Am fost destul de exacți, activi, n-am dat șansă adversarului. În rest, a fost un joc concludent, destul de clar din punct de vedere al ofensivei, mai ales după ce am avut acea eliminare din minutul 60. Jucând 25-30 de minute în inferioritate, am avut mai multe ocazii în inferioritate. Felicit jucătorii pentru dăruire și pentru efortul pe care l-au depus. Sunt trei puncte importante, chiar dacă au fost obținute la un scor de 1-0. Buhăescu este un jucător cu experiență și asta așteptăm de la el, să înscrie în momentele grele. Am avut șansa de a închide jocul, dar nu am făcut-o. Astăzi am jucat cu determinare și ambiție nu numai pe faza de atac, ci și pe apărare. Am băgat piciorul la minge, am fost agresivi, câteodată inventivi”, a spus Crivac, care i-a ținut locul la declarații și de această dată principalului Iordan Eftimie, la fel cum a făcut-o și înaintea meciului.

„Au înțeles că acasă este urât să pierzi”

Secundul Argeșului a povestit și câteva dintre tacticile pe care le-a cerut jucătorilor în meciul su Sportul. Crivac e mulțumit și că echipa nu a mai primit gol.

„Cine face rabat de la efort este dușman cu mine la FC Argeș. Băieții au înțeles că acasă este urât să pierzi. La ultimele meciuri pierdute au fost greșeli în lanț, care, la nivelul ăsta, nu trebuiau să fie. Cel mai important este să nu primești gol. Eu eram mulțumit și cu 1-0 chiar dacă nu era un joc bun. Am făcut un meci bun, am avut ocazii, am dat și golul, am făcut presiune pe adversar. Bine că ne-am apărat și nu am luat gol în zece oameni. Totul pleacă de la atitudine și de la psihic. La pauză le-am spus jucătorilor să pună presiune mai mare pe adversar. Snagovul este o echipă masivă și le-am cerut să nu vină cu centrări în fața porții. Când ai mingea în careu, nu trebuie să scapi de ea. Ai numai de câștigat când ești pe fază de atac. Ține de ea, poate vine unul și îți dă peste picioare. Noi aici suferim. În loc să ținem mingea în careu și să încercăm să pătrundem, noi o scoatem din careu”, a mai spus Iulian Crivac.

După nouă etape desfășurate în campionatul Ligii 2, FC Argeș se află pe locul 8, cu 14 puncte, la egalitate cu CS Mioveni și Sportul Snagov. În runda următoare, piteștenii joacă tot acasă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Chindia Târgoviște.

Foto: fb Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 10:43 Campionat
Pe aceeași temă