Chindia pierde la o diferență de trei goluri după mai bine de trei ani și jumătate. Croitoru: „Rezultatul e greu de explicat. Îmi trec multe gânduri prin cap”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Nov. 2016, 18:31 Actualizat: 27 Nov. 2016, 18:32 Campionat
Chindia pierde la o diferență de trei goluri după mai bine de trei ani și jumătate.  Croitoru: „Rezultatul e greu de explicat. Îmi trec multe gânduri prin cap”

UTA Bătrâna Doamnă i-a adâncit criza Chindiei Târgoviște cu un succes la scor de neprezentare pe arena „Eugen Popescu”. Cei aproximativ 1000 de spectatori au avut destule reproșuri la adresa favoriților, dar mai ales la cea a antrenorului Nicolae Croitoru.

„Îmi cer scuze, în numele echipei, tuturor suporterilor care au îndurat frigul azi, au venit să ne încurajeze și au fost alături de noi în decursul timpului. Discutând la cald, multe lucruri îmi trec prin cap, însă nu cred că e momentul potrivit să spun ceva. Echipa a pierdut, trece printr-un moment prost, iar primul vinovat este antrenorul”, a comentat la final tehnicianul „roș-albaștrilor”.

Vorbind efectiv despre desfășurarea confruntării cu arădenii, Croitoru a adăugat: „Rezultatul e greu de explicat, mai ales după cum începuse meciul. Practic, totul s-a jucat în prima repriză, partea a doua nu a făcut decât să stabilească scorul final. Era important să fructificăm situațiile importante de gol din prima repriză, fiindcă era clar că nu-ți poți permite să-ți creezi ocazii multe de gol cu UTA. Ei au înscris la singurele lor ocazii, noi nu din trei-patru încercări și cu asta s-a încheiat, practic, jocul”.

La final, antrenorul Chindiei a recunoscut: „E cea mai dură înfrângere suferită de mine la această echipă, venită într-un moment în care tot ne străduim să ieșim din acest moment negru. Se vede că nu găsim soluții, dar asta și pentru că facem prea multe greșeli, iar acestea ne costă scump. Rezultatele pozitive te fac să abordezi într-un fel meciurile, în timp ce înfrângerile te împing și la astfel de prestații și greșeli ce nu se mai termină. Nici măcar norocul nu mai e cu noi, ratăm prea mult și de obicei plătim cum s-a întâmplat și azi”.

Ultima înfrângere în campionat a Chindiei la o diferență de trei goluri datează din sezonul 2012/2013, un 4-1 la Constanța cu Farul, pe 11 mai 2013. În echipa de atunci a târgoviștenilor, antrenată de Silviu Dumitrescu, evoluau Cornel Dinu, Georgian Honciu și Cristian Cherchez.

La finalul turului Ligii 2, Chindia Târgoviște s-ar putea clasa pe locul 7, cu 26 de puncte, în cazul în care CS Afumați nu câștigă cumva luni seară în meciul de la Brașov. În ultimele două etape din 2016, primele din retur, Chindia va juca duminică, de la ora 11:30, acasă cu ASU Politehnica Timișoara, apoi se va deplasa la Balotești.

Sursa: Sport Arad

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Nov. 2016, 18:31 Actualizat: 27 Nov. 2016, 18:32 Campionat
Pe aceeași temă