„Chindia nu e Barcelona sau Milan!”

26 Apr. 2012, 15:36 Campionat

Remiza Târgoviștei cu ALRO Slatina, 0-0 miercuri seară pe stadionul Eugen Popescu, a încins spiritele lângă Turnul Chindiei. Echipa s-a depărtat de podiumul seriei, din tribune s-au auzit tot mai clar fluierături și huiduieli iar la conferința de presă dialogurile s-au purtat pe un ton ridicat și uneori agresiv.

Tehnicianul Chindiei s-a declarat mulțumit pe deplin de jocul elevilor săi, opinie pe care jurnaliștii nu au împărtășit-o, de aici și contrele rezultate. „Nu suntem Barcelona sau Milan. Încercăm să facem și noi ce putem: să pasăm, să construim, să creștem jucători, să mizăm pe experiența altora. Am întâlnit o echipă tare, cu mulți fotbaliști de Liga I: Boroiban, Stancu, Vigariu etc. Nu mai dați în jucători. Au avut atitudine, au dat tot ce au avut mai bun pe teren. Nu jucăm singuri. Încercăm să mulțumim pe toată lumea”, s-a exprimat omul adus în iarnă de Gică Popescu în locul lui Silviu Dumitrescu, care ar fi acuzat unele probleme de sănătate.

„Nu joacă nimeni cu buletinul”

Stoican spune că nu fotbaliștii transferați în iarnă – coincidență sau nu, toți cu origini în Oltenia – nu au fost impuși în echipă, în dauna dâmbovițenilor. „Să terminăm cu aspectul ăsta. Nu joacă nimeni cu buletinul la Chindia. Joacă cine e în formă. Pe Dobre l-am băgat cu Argeș, cu Vâlcea, nu a avut o evoluție bună. Cu ALRO am apelat la Băluță pe stânga și Gavrilă pe dreapta și nu m-au dezamăgit. Dacă văd pe cineva în formă, îl trimit în teren”, e de părere fostul dinamovist.

Gluma zilei la Târgoviște

Evoluțiile slabe ale Chindiei din ultima vreme au provocat și ironii în tribuna stadionului Eugen Popescu. Cu Slatina, după un șut sănătos al lui Mladen, replica zilei a venit de la tribuna oficială. „Sebi, nu da gol că te pierdem!”, aluzie la un eventual transfer al nepotului Gică Popescu în campionatele externe.

10 puncte a obținut Chindia pe teren în șapte etape disputate

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

26 Apr. 2012, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă