Chindia, încrezătoare înaintea derby-ului cu Petrolul: „Suntem echipa mai bună și mai valoroasă”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 11:39 Campionat

Etapa a 24-a a Ligii 2 aduce față în față două dintre cele mai importante echipe ale campionatului. Duminică, de la ora 15:00, la Târgoviște, se întâlnesc Chindia și Petrolul, două fruntașe ale clasamentului care luptă pentru promovarea în prima ligă.

Ploieștenii sunt perdanții rundei trecute, după ce au remizat pe teren propriu cu Metaloglobus (scor 1-1), rezultat ce au dat-o jos de pe locul 3 până pe 5, în timp ce Chindia a câștigat cu noroc la Pitești, 1-0 cu FC Argeș, a profitat și a urcat o poziție, pe 4. Despărțite de un singur punct, 50 față de 49, cele două adversare din weekend sunt aproape de primele clasate pe locurile promovabile direct și consideră meciul direct extrem de important în perspectiva luptei pentru a ajunge în Liga 1.

Mijlocașul Mihai Neicuțescu (20 de ani), readus de Chindia de la Dinamo, consideră că echipa sa e mai valoroasă decât cea a Petrolului și că poate câștiga duminică.

„Petrolul vine după o remiză cu Metaloglobus, iar noi după o victorie cu FC Argeș. Înaintea jocului, noi avem un moral bun. Va fi un meci greu, de luptă. Cred că noi suntem echipa mai bună și mai valoroasă. Suntem încrezători că putem trece cu bine de acest meci. Putem obține un rezultat pozitiv. Jucăm acasă, în fața suporterilor și cunoaștem foarte bine atât terenul, cât și adversarul. Avem tot ce ne trebuie pentru a câștiga. Determinarea și experiența jucătorilor vor fi atuurile noastre în acest joc. Publicul va reprezenta foarte mult pentru noi în acest meci. Împotriva unui astfel de adversar e important să avem un public cât mai numeros. Obținerea unui rezultat pozitiv cu Petrolul ne apropie și mai mult de îndeplinirea obiectivului”, a declarat, pentru DBonline, Mihai Neicuțescu, care în meciurile cu Aerostar (3-2) și FC Argeș (1-0) a fost utilizat de Viorel Moldovan în doar 32 de minute.

Pentru meciul de duminică, Chindia va permite accesul gratui pe stadion, în baza unor invitații gratuite pe care le va împărți la intrare. Acestea vor fi acordate numai celor care au cărți de identitate de Dâmbovița.

În schimb, fanilor Petrolului le vor fi acordate 250 de locuri în sectorul dinspre Aleea Coconilor.

În meciul tur, desfășurat pe „Ilie Oană”, Petrolul s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Florin Plămadă (27) și Sergiu Arnăutu (78), după ce a avut în fața Chindiei una dintre cele mai bune apariții din prima parte a sezonului.

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă