Chindia face scandal după ce a ajuns în Liga a 3-a: „A fost circ!”

Mihai Andries 28 Jun. 2013, 07:27 Campionat
Chindia face scandal** după ce a ajuns în Liga a 3-a:

Rapid CFR Suceava a câștigat ieri cu 5-2 meciul restanță cu Sportul, din Giulești, și s-a salvat în ultima clipă de la retrogradare. Succesul moldovenilor a trimis în Liga a III-a Chindia Târgoviște, fapt ce a declanșat furia oficialilor dâmbovițeni.

„Mai trebuia pâine, că circ am avut! Îmi pare rău că am venit la meci. Cei de la Sportul au chinuit, efectiv, niște copii de 16-17 ani. Este incredibil! Mă întreb dacă ar fi tratat meciul la fel și dacă ar fi pierdut la Galați, în ultima etapă. Sunt scârbit și de faptul că jocul  a fost amânat 20 de zile. Nu s-a întâmplat așa ceva în analele fotbalului românesc”, a spus tehnicianul Chindiei, Silviu Dumitrescu (foto, dreapta), completat de președintele Mihai Trifan: „O scenetă, asta a fost în Giulești. Tot ce s-a întâmplat în retur a fost anormal. Au modificat regulamentul în timpul competiției. Probabil că oamenii serioși se vor retrage de la Chindia”.

„Am investit la Târgoviște, mi-am pus mari speranțe în acel proiect, dar sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat”, Gică Popescu, patron Chindia

 

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto de Marius ANGHEL

Mihai Andries 28 Jun. 2013, 07:27 Campionat
Pe aceeași temă