Chindia e pe val: are nouă victorii consecutive. Liviu Mihai: „Suntem echipa de pe primul loc, toți se mobilizează să ne bată, dar e greu să facă asta”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 12:28 Campionat
Chindia e pe val: are nouă victorii consecutive.** Liviu Mihai:

Chindia a trecut cu bine și de jocul cu Pandurii Târgu Jiu, 2-1 pe teren propriu, a ajuns la nouă victorii consecutive în Liga a 2-a și și-a menținut prima poziție în clasament. Decarul târgoviștenilor, Liviu Mihai, a deschis scorul pe „Eugen Popescu” și a ajuns la șapte reușite în acest sezon, fiind al treilea golgheter al echipei, după Cristian Neguț (11 goluri) și Cristian Cherchez (10 goluri).

Liviu Mihai vrea puncte, nu multe goluri înscrise de Chindia la meciuri și o promovare la final de sezon. Mijlocașul spune că adversarilor le va fi greu să învingă formația de la Târgoviște, în special pe teren propriu.

„A fost un meci greu, dificil, cu o echipă tânără, dar ne bucurăm că am reușit să câștigăm. Am suferit meciul ăsta, dar la sfârșit a ieșit cum ne-am propus. Știm prea bine cine antrenează echipa din Târgu Jiu, dar e greu să câștigi la Târgoviște. Dacă dădeam mai mult de cinci goluri, luam mai mult de trei puncte? Important e că am luat cele trei puncte și asta ne-am propus și asta ne propunem și pe viitor. Vrem să facem mai multe victorii, acum nu mai înseamnă nimic nouă. Vrem 10, 11 și așa mai departe, până la sfârșit. Toate meciurile sunt grele, vedeți că toate echipele se mobilizează cu Chindia, vor să câștige. Suntem echipa de pe primul loc, dar e greu să facă asta. Ne propunem să aducem din ce în ce mai multă lume la meciuri și odată cu victoriile noastre sperăm să umplem stadionul. E devreme să spunem dacă vom reuși să promovăm sezonul asta. Au trecut 16 etape și mai avem de jucat. Asta ne-am propus. De la locul 1 la 6, cred că ne luptăm cu toate pentru promovare. Clasamentul este strâns, toate echipele sunt apropiate și nu trebuie să facem pași greșiți”, a spus Mihai la finalul jocului cu Pandurii.

Liviu Mihai (30 ani) s-a lansat în fotbalul mare de la Centrul de Copii și Juniori al Chindiei. După sezoane bune la Farul și Petrolul, mijlocașul s-a întors la echipa din Târgoviște în vara lui 2015.

În acest sezon, două echipe au reușit să o învingă pe Chindia, CS Mioveni și Petrolul, ambele cu 2-0. Argeșenii s-au impus chiar la Târgoviște. FC Argeș (1-1) și Daco Getica (2-2) sunt celelalte două formații ca i-au luat puncte trupei antrenate de Viorel Moldovan.

După 16 etape, Chindia e lider în Liga 2, cu 38 de puncte, cu două, respectiv trei puncte peste Sportul Snagov, respectiv Petrolul. Echipa târgovișteană joacă în etapa a 17-a sâmbătă, de la ora 11:00, la București, cu Metaloglobus (locul 13, cu 20 de puncte).

Articol scris de Ionuț MARIN
Video: Cătălin Clopotaru / AFC Chindia Târgoviște

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 12:28 Campionat
Pe aceeași temă