Chindia continuă seria prestațiilor mediocre sub conducerea lui Stoican

26 Apr. 2012, 01:09 Campionat

Meciul cu Slatina, de miercuri, a consemnat un nou episod din seria prestațiilor mediocre ale Chindiei sub comanda cuplului de antrenori Flavius Stoican – Silviu Ion. Chiar dacă a întâlnit una dintre cele mai slabe echipe care au vizitat Târgoviștea în acest campionat – judecând după forma arătată, și nu după numele trimise în teren, căci Slavă Domnului, și Chindia are jucători de Liga I, ba chiar și de prin Serie A – echipa dâmbovițeană a evoluat sub așteptări, nefiind în stare să-și creeze decât două șanse reale de gol, prin Băluță (36) și Voduț (83). Asta pe fondul unei replici ca și inexistente a lui ALRO, formație ce s-a băgat cu fundul în poartă (sîc, Cârțu e director tehnic!).

Nu rezultatul în sine a dezămăgit, cât proasta calitate a fotbalului prestat de actuala garnitură a Chindiei, una care nu mai aduce decât ca titulatură și culori cu cea din era Costel Pană sau Silviu Dumitrescu. Deși Flavius Stoican neagă certitudinile, la Chindia Târgoviște, anul de grație 2012, localnicii se regăsesc într-o proporție din ce în ce mai mică, făcându-li-se loc unor fotbaliști care nu impresionează pe nimeni, exemple concludente fiind Mihăescu, Bușu sau Poiană, toți deveniți titulari incontestabili peste noapte, dar cu apariții de multe ori jenante.

În tot timpul ăsta, Răzvan Dobre nici nu mai prinde lotul de 18. N-ar fi fost nicio problemă dacă apăreau rezultatele și fotbalul superior calitativ, că doar asta a promis Stoican, dar Chindia șchioapătă și agonizează teribil, indiferent de teren și adversar.

Prefer să nici nu comentez declarația de la finalul semi-eșecului de azi a tehnicianului adus de Gică Popescu. Dacă Stoican s-a arătat mulțumit de jocul echipei, înseamnă că noi, cei 2.000 de fraieri care am stat azi în vânt și ploaie, nu înțelegem nimic din fotbal.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – ALRO SLATINA 0-0

Antrenor: Flavius Stoican
Perianu – Pătru, Mladen, S. Rădoi (cpt.), Bușu – Mihăescu (’43 C. Anton), Poiană – B. Gavrilă (’79 Voduț), I. Șerban, Băluță (’69 Cherchez) – Verdeș

Antrenor: Sorin Cârțu
G. Savu – Vigariu, Muscă, Pasăre, Velcovici – Săceanu (’71 Boroiban), Quist, I. Stancu (cpt.) – Precup – D. Ene (’90+1 Al. Coman), C. Crăciun (’37 Sg. Popescu)

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

26 Apr. 2012, 01:09 Campionat
Pe aceeași temă