Chindia a umilit Dunărea și a scăpat de locul 11!

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 14:51 Campionat

Târgoviștea respiră din nou! Silviu Dumitrescu a avut parte de un redebut perfect pe banca tehnică a Chindiei: 3-0 cu Dunărea Galați, după cea mai bună prestație din acest sezon și gruparea de lângă Turn ia o gură mare de oxigen în lupta pentru menținerea în Liga a II-a.

Chindia a rezolvat ecuația până la pauză: Șeran (21) și Honciu (28) l-au învins pe Olaru cu execuții de generic. După odihnă s-a jucat tot la o singură poartă, dar gazdele n-au mai înscris decât o singură dată, prin Voduț (87), după ce atacantul de lot național a ridiculizat apărarea Dunării. Chindia strange 20 de puncte și urcă pe primul loc care asigură supraviețuirea.

Gol pentru Rădoi

Cel mai bun om al Chindiei în meciul de miercuri seară, Georgian Honciu, a ținut să dedice victoria și golul înscris cu Dunărea lui Sorin Rădoi (fostul căpitan al echipei, acum accidentat). „Îi mulțumim că a venit alături de noi, să ne susțină”, a declarat Honciu, care spune că succesul din etapa intermediară trebuie urmat de un rezultat bun la Constanța. Honciu a primit banderola de căpitan de la Bobi Verdeș pentru ultimele minute ale meciului de la Târgoviște.

Tribună plină și atmosferă frumoasă

Chindia a abordat partida cu Dunărea din postura de penultimă clasată. Parcursul modest al echipei din acest sezon nu i-a îndepărtat însă pe fani de la stadion. Peste 1.500 de oameni au umplut tribuna I, aplaudându-și constant favoriții. Chindia joacă sâmbătă la Constanța, cu Farul, un veritabil derby al suferinței și revine acasă vineri, 17 mai, într-o partidă cu Dinamo II.

„Potențialul echipei e mult mai mare decât poziția din clasament. E păcat că s-a ajuns în situația asta. E de apreciat că suporterii vin la stadion și ne susțin” – Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia Târgoviște

CHINDIA TÂRGOVIȘTE
DUNĂ‚REA GALAȚI
3-0

Șeran ”21, Honciu ”28, Voduț ”88

Perianu – C. Dinu, Șeran, I. Costache, Bușu – Văduva (R. Dobre ”72), Mihăescu (A. Petrea ”80), I. Șerban, Honciu, Băluță – Verdeș (cpt.)(Voduț ”66)
Antrenor: Silviu Dumitrescu

B. Olaru – L. Radu, B. Panait, Hristian, Al. Cristea (cpt.) – V. Florea, Teleagă (O. Gueye ”63), Fl. Stoica (Asanache ”46), Șomodean – A. Grosu (Moroșanu ”46), S. Drăgan
Antrenor: Octavian Grigore

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 14:51 Campionat
Pe aceeași temă