Chindia a rămas (și) fără antrenor secund!

11 Jul. 2012, 20:19 Campionat
Chindia** a rămas (și) fără antrenor secund!

După demisia președintelui Mihai Neguț, Chindia rămâne descoperită pe încă un post important, acela de antrenor secund! Asta pentru că Adrian Bogoi nu s-a înțeles cu conducerea pentru prelungirea contractului.

„Eu mi-am îndeplinit de fiecare dată obiectivul. Într-un fotbal profesionist, s-ar fi făcut un raport de activitate și s-ar fi analizat situația altfel. Ori, ce mi s-a propus mie nu este în regulă. Am avut o discuție cu domnul Lungu (n.r vicepreședinte), dar nu am picat de acord. Nu am pretenții mai mari decât ale altor antrenori. Văd că pe la Chindia se semnează pe doi, trei, cinci ani. Mie mi s-a făcut contract la șase luni de la începerea activității, spre iarna lui 2010, când echipa era pe primul loc în Liga a III-a, contract care a fost înnoit vara trecut”, a răbufnit Bogoi, care se poate mândri cu două promovări în ultimele patru sezoane: cu CSM Târgoviște în Liga a III-a (2009, ca principal) și cu Chindia în Liga a II-a (2011, ca secund).

Nu vrea la juniori!

Bogoi exclude ideea treceri la Centrul de Copii și Juniori, în eventualitatea în care conducerea clubului i-ar propune această variantă: „De ce să mă duc la juniori, când eu am făcut performanță la nivel de seniori? Toate promovările și toate rezultatele mari de după 90 s-au făcut cu Bogoi în teren sau pe banca tehnică”. Până la stabilirea unui nou antrenor secund, ședințele de pregătire vor fi conduse de cuplul Flavius Stoican – Sică Bârdeș. Joi la prânz, pe stadionul „Eugen Popescu” ar trebui să se desfășoare un trial, la care să participe exclusiv fotbaliști din județ.

Articol de Ionuț MARIN

11 Jul. 2012, 20:19 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă