Chindia a pierdut la Arad primul meci în deplasare în acest sezon. Croitoru: „Ar fi trebuit să obținem mai mult”

Marius ANGHEL 01 Nov. 2015, 09:50 Campionat

Asemenea celor de la FCM Baia Mare, Chindia Târgoviște a evoluat dezinvolt la Arad și le-a pus mari probleme „alb-roșiilor”. După cum au decurs ostilitățile în prima repriză, utiștii se pot declara mulțumiți cu scorul de 1-1, după care lucrurile au intrat în normal, iar Rus a adus golul celui de-al patrulea succes consecutiv.

La puține minute de la încheierea disputei de pe „Motorul”, antrenorul principal al dâmbovițenilor era măcinat de regrete. „Nu pot să ascund faptul că suntem triști pentru că am făcut o partidă bună și ar fi trebuit să obținem mai mult azi. Aici mă refer la ocaziile pe care ni le-am creat pe parcursul jocului. Fără să am o analiză amănunțită, cred că i-am fost superiori adeversarului ca număr de ocazii de gol. Mă refer în special la prima repriză, pe care am dominat-o destul de clar. Însă, ca să câștigi trebuie să rămâi concentrat de la un capăt la altul atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă. Din păcate, ne-a lipsit asta și am plătit scump, cu o înfrângere, prima în deplasare. Consider că și arbitrajul a făcut puțin diferența în două-trei momente, dar asta nu e neapărat o scuză pentru eșec”, a declarat Nicu Croitoru.

Tehnicianul Chindiei a dat Cezarului ce a Cezarului: „Spun toate astea, fără a știrbi din meritele echipei UTA. Îi felicit pe arădeni pentru victorie, pentru preocuparea de a practica un joc modern, de calitate”.

După eșecul de sâmbătă, din etapa a 11-a a Ligii 2, 1-2 cu UTA Bătrâna Doamnă, Chindia Târgoviște cade pe locul patru, cu 20 de puncte, cu două mai puține față de adversarul din această rundă, care tocmai a urcat pe prima poziție.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Nov. 2015, 09:50 Campionat
Pe aceeași temă