Chindia a învins Metaloglobus într-un amical jucat în vară și vrea să repete rezultatul și în campionat. Târgoviștenii n-au mai primit gol de șase meciuri

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 14:55 Campionat
Chindia a învins Metaloglobus într-un amical jucat în vară și vrea să repete rezultatul și în campionat.** Târgoviștenii n-au mai primit gol de șase meciuri

Chindia joacă, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 12-a a campionatului Ligii a 2-a, cu Metaloglobus București, formație pe a învins-o în iulie într-un meci amical, scor 2-1. Echipa târgovișteană traversează o perioadă foarte bună, cu șase meciuri oficiale la rând în care nu a primit gol, remizând în două și câștigând patru, inclusiv confruntarea de Cupă de la Hărman.

„Trebuie să fie victorie, pentru că nu avem voie să facem pași greșiți în acest moment. Suntem pe locul 3, lupta este una strânsă, sâmbătă vom avea un meci dificil, dar e obligatoriu să câștigăm”, a prefațat antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru, disputa de sâmbătă cu nou-promovata din București.

Denis Ciobotariu e accidentat, Neicuțescu incert, dar veștile bune vin de la Honciu și Cherchez, care vor fi în teren din primul minut cu Metaloglobus.

Cald și frumos la ora meciului

Dacă la jocul cu Sportul Snagov, de sâmbăta trecută, disputat pe teren propriu, vremea i-a ținut pe suporteri departe de stadion, lucrurile vor sta altfel mâine, la partida cu Metaloglobus. Meteorologii anunță 18-19 grade la prânz la Târgoviște și cer variabil, mai mult senin. Organizatorii speră ca în tribune să vină 2.000 de spectatori, în condițiile în care intrarea va fi gratuită.

Programul Chindiei în următoarele săptămâni:

14 octombrie – vs. Metaloglobus (campionat, a)
21 octombrie – vs. Clinceni (campionat, d)
24/25 octombrie – vs. Clinceni (cupă, d)
28 octombrie – vs. Mioveni (campionat, a)
4 noiembrie – vs. Hermannstadt (campionat, d)

„Nu am avut preferințe în privința adversarului din Cupă. Mi-aș fi dorit totuși să picăm cu o echipă care să vină la Târgoviște. Am fi avut mulți spectatori dacă se juca la noi”, mai spune Croitoru, în privința meciului din 16-imile Cupei.

Înaintea meciului de sâmbătă, Chindia se află pe locul 3, cu 21 de puncte, în timp ce Metaloglobus e pe locul 15, cu 12 puncte.

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 14:55 Campionat
Pe aceeași temă