Chindia a dat spectacol!

24 Mar. 2012, 19:25 Campionat

Flavius Stoican le-a promis fotbal de calitate suporterilor Chindiei și s-a ținut de cuvânt. Divizionara B din Târgoviște s-a impus cu 5-0 în primul meci oficial pe teren propriu din 2012, cu Mureșul Deva, echipă încropită în câteva zile.

Cherchez (2) a deschis balul cu o execuție a la Ilie Dumitrescu în meciul cu Argentina, Verdeș (34) a făcut 2-0 din centrarea perfectă a lui Mladen, pentru ca la pauză Chindia să intre cu avantaj de două goluri, dar și cu un om în plus după eliminarea lui Ambruș (45+1), roșu direct pentru lovire fără minge. Festivalul golurilor târgoviștene a continuat în mitanul secund: același Verdeș a dus scorul la 3-0 după o minge trimisă greșit de defensiva Mureșului, Băluță s-a distrat cu apărarea oaspete și l-a învins pe Apostol cu un șut pe jos, printre picioare, iar Morariu a închis tabela (81) cu o torpilă din marginea careului. 5-0 pentru Chindia, primul meci în Liga a II-a în care echipa din Târgoviște înscrie mai mult de două goluri.

Suporterii au umplut tribuna

Vremea frumoasă, dar și dorul de fotbal, ultimul joc oficial pe Eugen Popescu consumându-se la sfârșitul lui noiembrie, au umplut tribuna I a bătrânului stadion dâmbovițean, singura deschisă publicului spectator. Aproape 3.000 de fani s-au prezentat la reîntâlnirea cu Chindia, aplaudând generos fiecare reușită a favoriților. Aprecieri a primit și tehnicianul Flavius Stoican, aflat la primul joc pe teren propriu al noii sale echipe.

„A fost un antrenament cu public. Un joc ușor, cu o echipă reunită abia cu o zi înainte de debutul returului. Meciul important va fi la Pitești” – Gică Popescu, președinte onorific Chindia Târgoviște

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – MUREȘUL DEVA 5-0 (2-0)
Cherchez (2), Verdeș (34, 60), Băluță (76), Morariu (81)

Perianu – Pătru, Morariu, Mladen, Bușu – I. Radu (’49 Băluță), Poiană, Honciu (’57 I. Șerban), Cherchez – C. Anton (’64 Negoiescu), Verdeș (cpt.)
Antrenor: Flavius Stoican

C. Apostol – Petresc, Ambruș (cpt.) Al. Dan, Vârtic, Geacă – Duțciuc (’83 Lia), Plăvițiu, Cârstoiu (’46 Nicolae), Ungur – C. Ciparidis (’55 T. Stan)
Antrenor: Romica Gabor
Eliminat: Ambruș (’45+1)(roșu direct)

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

24 Mar. 2012, 19:25 Campionat
Pe aceeași temă