Chindia a ajuns pe loc de baraj după remiza de la Pitești. Croitoru: „În acest sezon ne dorim promovarea”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2017, 13:03 Campionat
Chindia a ajuns pe loc de baraj după remiza de la Pitești.** Croitoru:

Chindia a obținut sâmbătă, în etapa a 10-a a Ligii 2, al patrulea rezultat pozitiv consecutiv, a profitat de pașii greșiți ai colegelor de campionat din fața ei și a urcat pe locul 3, cel care duce la barajul de promovare. Târgoviștenii au înregistrat la Pitești o remiză cu FC Argeș, scor 0-0, după un meci nu foarte strălucit.

La finalul partidei de la Pitești, Nicolae Croitoru, antrenorul Chindiei, s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale, recunoscând că Cherchez și compania au avut o evoluție slabă. Tehnicianul se aștepta ca jucătorii de valoare pe care îi are în lot să facă diferența în fața nou-promovatei FC Argeș.

„Anticipam un joc dificil pentru că întâlneam o echipă în componența căreia se aflau jucători valoroși, cel puțin de la mijloc în sus, cum ar fi Grecu, Năstăsie, Buhăescu. Din păcate, nu a fost un joc deosebit nici de-o parte, nici de alta. Nici noi nu am reușit un joc strălucit. În prima repriză ne-am apărat, ne-am creat două situații de a marca, una din fază fixă și una pe un contraatac. Repriza a doua am echilibrat jocul însă fără realizări deosebite. Ne-am apărat mai sus, iar în atac am avut o situație mai clară la care Grecu a avut o intervenție foarte bună. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dar nu am reușit să facem lucrul acesta. Este bine că n-am luat gol și menținem linia din ultimele etape. Din păcate, ne creăm destul de greu ocazii de gol. Așteptam mai mult din partea unor jucători. În acest sezon ne dorim promovarea”, a spus Croitoru.

După înfrângerea de la Oradea cu Luceafărul, scor 1-2, pentru Chindia au urmat două victorii (1-0 cu Ripensia și 2-0 cu Dacia Unirea), ambele desfășurate pe teren propriu, și două egaluri de 0-0 în deplasare, cu ASA Târgu Mureș și FC Argeș.

După 10 etape desfășurate în Liga 2, Chindia se află pe locul 3, cu 18 puncte, tot atâtea câte au și ASA Târgu Mureș și Academica Clinceni, însă stă mai bine la golaveraj. În următoarea etapă, Chindia joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Sportul Snagov. Însă până atunci, miercuri, de la ora 14:00, echipa târgovișteană joacă în deplasare în Cupa României, în turul 4, cu AFC Hărman.

Marius ANGHEL 02 Oct. 2017, 13:03 Campionat
Pe aceeași temă