Chalabi vrea să devină golgheterul Forestei. Francezul îl are model pe Benzema și și-a propus să înscrie multe goluri în tur

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 13:45 Campionat

Atacantul Khalid Chalabi a ajuns la Suceava la începutul săptămânii trecute, iar la distanță de câteva zile avea să contribuie la primul succes înregistrat de Foresta în această ediție de campionat, victoria cu 2-0 de sâmbăta trecută cu CS Mioveni. Aflat la debutul pentru Foresta, francezul în vârstă de 22 de ani a deschis scorul în minutul 48 cu o execuție pretențioasă, apoi luptându-se pe toată durata disputei cu apărătorii grupării din Mioveni.

„Sunt mulțumit că am debutat cu gol și mă bucur că am reușit să-i fac fericiți pe fanii noștri. Aveam nevoie de acest rezultat. Acum suntem mult mai încrezători și avem speranțe într-un parcurs care să ducă la bun sfârșit acest proiect”, a declarat Chalabi, care înainte să ajungă la Foresta a jucat în Liga a 4-a din Franța pentru Reims II.

Atacantul crescut de AS Monaco spune că bucătăria românească este diferită de cea franțuzească și încearcă să se obișnuiască cu noul tip de alimentație.

Unul dintre obiective personale pe care și-l impune la Foresta este să înscrie cel puțin 10 goluri până la finalul turului.

„Am văzut că fetele din Suceava sunt drăguțe, dar eu am venit aici să mă concentrez pe fotbal, pe ceea ce-mi cere antrenorul să fac în teren. Mi-am propus să marchez 10 goluri până la finalul turului”, a precizat Chalabi, care-l are drept model pe conaționalul său Karim Benzema.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Foresta joacă în deplasare, la Sibiu, cu liderul AFC Hermannstadt.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 13:45 Campionat
Pe aceeași temă