Cea mai slabă echipă de acasă Vs. cea mai slabă echipă de deplasare! Pandurii – Foresta, meciul care poate schimba statistica

Cea mai slabă echipă de acasă Vs. cea mai slabă echipă de deplasare!** Pandurii - Foresta, meciul care poate schimba statistica

După patru remize consecutive și încă fără victorie pe teren propriu, la Motru, Pandurii Târgu Jiu speră să întrerupă seria negativă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Foresta Suceava, ultima clasată, în cadrul etapei a 15-a a Ligii 2.

Echipa antrenată de Marcel Ploaie se află pe 14 în clasament, la egalitate de puncte cu primul loc retrogradabil (16), ocupat de Olimpia Satu Mare. Per total, gorjenii au bifat trei victorii, șapte egaluri și patru înfrângeri, dar, într-un clasament al jocurilor de „acasă”, se află pe ultimul loc, având doar trei remize din șase partide. În clasamentul general, cel care contează de fapt, pe ultimul loc se află Foresta Suceava, care are doar șapte puncte. Mai mult, moldovenii n-au izbutit să contabilizeze nici măcar un punct în precedentele șapte deplasări. Foresta izbutise totuși o remiză la Afumați (2-2), dar, ulterior, a pierdut jocul cu 3-0, la „masa verde”, deoarece a încălcat regulamentul utilizării jucătorilor Under 21.

Etapa trecută, Pandurii a remizat la Miroslava, scor 1-1, printr-un gol marcat din penalty în minutul 90+4. În precedentul joc de la Motru, gorjenii fuseseră egalați în prelungiri de ASU Politehnica Timișoara.

Președintele USMO, Marin Condescu, susține că postul lui Marcel Ploaie nu e momentan în pericol și anunță o remaniere a lotului în pauză de iarnă.

„La Miroslava a funcționat legea compensației: am luat înapoi ce am pierdut la Motru, cu Timișoara, în ultimul minut. Acum noi am egalat la ultima fază a meciului. Nu se impune o schimbare la nivel tehnic, dar așteptăm și victoriile. Raportat la deplasări, stăm bine, problema noastră este pe teren propriu. Putem să luăm jucători din iarnă, depinde și la ce renunțăm. Marcel Ploaie trebuie să facă o restructurare a actualului lot, nu putem să mergem cu 24-25 de jucători. În pauza competițională vor fi mișcări de trupe, completări pe posturile care nu au funcționat”, a declarat, pentru Gorjeanul, Marin Condescu.

Partida Pandurii Târgu Jiu – Foresta Suceava este programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Minerul, din Motru.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă