Ce îi lipsește Farului pentru a promova?

03 Dec. 2011, 08:52 Campionat
Ce îi lipsește Farului** pentru a promova?

Locul 10 pe care se găsește echipa FC Farul la finalul unui tur presărat cu evoluții oscilante în dreptul „marinarilor” ridică mari semne de întrebare în privința returului.

E foarte important ca șefii clubului constănțean să răspundă, în pauza competițională, la următoarea întrebare: „De ce s-a ajuns aici?”. Astfel, președintele executiv al clubului de pe litoral, Marcel Lică, a declarat, vineri, că alb-albaștrii s-ar fi aflat mult mai sus în clasament, dacă în lot se găseau și câțiva jucători peste valoarea celorlalți.

„Mai mult nu se putea, asta e valoarea lotului! Sunt convins că, dacă aveam patru jucători peste valoarea lotului, era acum pe locul 2. Din păcate, nu i-am avut, iar acest lucru s-a văzut. Chiar dacă băieții n-au avut probleme cu banii, primindu-și salariile și primele, ei n-aveau cum să facă minuni, deși și-au dorit să fie acolo, sus. Trebuie să creăm o echipă competitivă”, a spus Lică. Așadar, îmbunătățirea lotului este, în momentul de față, un obiectiv primordial pentru conducătorii FC Farul.

„Spectatorul român vrea Farul direct pe locul 4 în Liga I!”

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, ne-a declarat, tot ieri, că este nemulțumit de faptul că spectatorii sunt prezenți în număr foarte mic la partidele pe care „marinarii” le joacă pe teren propriu, ceea ce face imposibilă acoperirea costului biletelor.

„Sigur că suntem nemulțumiți. Pe de altă parte, are vreo echipă din Liga a II-a profit din vânzarea biletelor? Poate că în Liga I sunt câteva echipe, dar în Liga a II-a nici nu se poate pune problema. Spectatorul român a devenit foarte pretențios. El nu poate concepe că Farul este acum pe locul 10 în Liga a II-a, el vrea Farul direct pe locul 4 în Liga I! Însă, dacă stau și mă gândesc bine, nici când eram pe locul 4 în Liga I lumea nu se omora să vină la stadion. Cred că spectatorul român este și foarte comod. De ce să se deplaseze până la stadion, când poate vedea meciul la televizor?”, a încheiat oficialul farist.

sursa: Cuget Liber

03 Dec. 2011, 08:52 Campionat
Pe aceeași temă