Ce a fost la Motru? Brăila a avut 3-0 cu Pandurii, iar în șase minute nu mai era în avantaj. „Cred că băieții mei s-au uitat prea mult la meciul Sevilla – Liverpool”

Dacia Unirea Brăila a surprins, încă o dată, în acest sezon prin evoluția scorului. În ultima etapă a turului Ligii 2, echipa antrenată de Alin Pânzaru a remizat, scor 3-3, la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, după ce a condus la un moment dat cu 3-0.

În doar șase minute, gorjenii au reușit să marcheze de trei ori, prin Bogdan Dănăricu (73, 79) și Alexandru Vasilescu (75), iar în prelungiri putea înscrie golul victoriei, prin George Tudoran, al cărui șut, de la 23 metri, a fost respins cu greu în corner de portar. Pentru oaspeți, Alexandru Pop izbutise hat-trick-ul, în minutele 45, 48 (penalty) și 70.

După acest rezultat, Pandurii a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie și a încheiat turul fără succes pe teren propriu, la Motru, unde n-a izbutit decât cinci remize în nouă jocuri, bilanț prin care se situează pe ultimul loc într-un clasament al jocurilor de acasă. Per total, echipa preluată de Adrian Bogoi a încheiat turul pe locul 16, primul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea, care are 43 de goluri marcate (cel mai bun atac din Liga 2), dar și 42 primite! Brăila n-a mai câștigat de nouă meciuri, perioadă în care a obținu patru remize.

Pânzaru: „Suntem cea mai proastă echipă”

La finalul jocului, ambii antrenori s-au arătat indignați de atitudinea propriilor jucători. Tehnicianul Brăilei încă nu e sigur dacă a scăpat de jucătorii care mizează sume importante la casele de pariuri!

„Cred că băieții mei s-au uitat prea mult la meciul Sevilla – Liverpool (n.r – scor 3-3, marți, în Champions League, după ce englezii au condus cu 3-0). E inexplicabil, cum, pe fondul unui joc controlat, până în minutul 70, să primești trei goluri în câteva minute. Într-adevăr, golurile de 3-1 și 3-3 au fost execuții frumoase, dar nu pot să trec peste debandata din echipa mea, o debandată care ne-a privat de cele trei puncte. Nici în cele mai urâte visuri nu credeam că mai putem rata victoria, după ce în minutul 70 conduceam cu 3-0! Cred că suntem cea mai proastă echipă din campionat! Nu e prima dată când pățim așa ceva! Nu mai știu ce să cred. Avem un lot subțire, ne scăldăm în sărăcie. Nu mi-aș mai dori să jucăm în acest an, cele două etape din retur”, a declarat Alin Pânzaru la conferința de presă.

Dacia Unirea în meciul cu Pandurii: Țicrea – Gab. Niță, L. Ivan, M. Dima, Stănciulescu, Ol. Bucur, Frunză (cpt.), Olenic, Al. Pop, Ciucureanu, Banyoi. Rezerve: Leu – Puia, P. Ioan, D. Tudorache, Ezaru, Cubleșan, Ed. Oprea.

3-4 cu UTA, 2-3 cu Olimpia Satu Mare, 2-2 cu CS Balotești, 2-3 cu Hermannstadt, 2-2 cu CS Mioveni, 2-2 cu Ripensia Timișoara, 4-3 cu Luceafărul Oradea, 4-4 cu Știința Miroslava sau 2-3 cu ASU Politehnica Timișoara sunt doar câteva dintre rezultatele, cel puțin ciudate, prin evoluția scorului, înregistrate anterior, în acest sezon, de Dacia Unirea Brăila.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă