Cârjan și-a cerut prietena în căsătorie după golul în poarta Chindiei: „Am vrut să fie ceva mai special”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 13:53 Campionat
Cârjan și-a cerut prietena în căsătorie după golul în poarta Chindiei:**

 Golgheterul echipei FC Botoșani i-a făcut o surpriză prietenei sale la meciul cu Chindia Târgoviște, de vineri după amiază. În minutul 32, George Cârjan a reușit să marcheze după care a alergat la banca de rezerve de unde a luat un tricou pe care era scris mesajul: „Vrei să fii soția mea?”.

George Cârjan a primit răspunsul pe care îl aștepta de la prietena sa Alexandra care era în tribuna I a stadionului Muncipal.

„Noi suntem împreună de mai mult timp și aveam intenția să ne căsătorim anul viitor. Nu am cerut-o în căsătorie până acum și am vrut să fie ceva mai special. A spus DA. Nu s-a pus problema. Nunta o vom avea anul viitor pe data de 14 iunie la Galați”, a spus George Cârjan.

George Cârjan este unul din cei ai buni jucători din lotul echipei FC Botoșani. După un tur de campionat ceva mai modest, în partea a doua a sezonului a avut evoluții foarte bune marcând cinci goluri în șase meciuri. În momentul de față, George Cârjan este golgheterul echipei FC Botoșani cu opt goluri și al doilea în clasamentul marcatorilor din seria I a ligii secunde.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 13:53 Campionat
Pe aceeași temă