Capăt de drum. Mihai Teja anunță că pleacă de la „U” Cluj și prevede falimentul echipei. „Vreau să am o discuție cu șefii și să plec, indiferent de ce se va decide la tribunal”

Capăt de drum. Mihai Teja anunță că pleacă de la
  • Mihai Teja a spus că s-a săturat de lipsa condițiilor la Universitatea Cluj și va pleca de la echipă.
  • Tehnicianul Universității s-a certat recent cu Andreas Calcan și Roland Niczuly, jucători pe care i-a exclus din lot.


Egalul cu Unirea Tărlungeni, scor 0-0, obținut sâmbătă, în prima etapă a play-out-ului din Seria a II-a a Ligii 2, ar putea fi ultimul rezultat al Universității cu Mihai Teja pe bancă. Antrenorul spune că a ajuns la capătul răbdării și vorbește inclusiv de posibilitatea falimentului, pe 14 aprilie.

„Nu știu dacă mai rămân până la finalul campionatului, condițiile sunt destul de grele. E destul de greu să mai rămân. Sunt oameni care nu mai vin la serviciu pentru că nu sunt plătiți, avem doar șapte mingi la antrenament, jucătorii nu mai au vitaminizare. E foarte greu să faci performanță în acest fel. Decât să-mi bat joc de meserie… ce să fac? Vreau să am o discuție cu șefii și să plec, indiferent de ce se va decide la Tribunal. Nu știu dacă se va putea termina campionatul, depinde ce se va întâmpla în această săptămână. Dacă vine italianul, spaniolul, israelianul sau americanul și se reface tot, se plătesc salariile, atunci se va merge mai departe, dacă nu, se va închide tot”, a spus Teja, după meciul cu Tărlungeni, citat de actualdecluj.ro.

În ultima săptămână, Nilor Group LTD, grupul de investiții cu capital italian care a încercat să achiziționeze FC Brașov în ultimele luni, s-a interesat mai nou de preluarea Universității Cluj. Totuși, jucătorii și angajații lui „U” au început să numere zilele până la data de 14 aprilie, atunci când este programată sentința în procesul în care se cere falimentul clubului.

După rezultatul de egalitate obținut astăzi în prima etapă de play-out, Universitatea Cluj se menține pe locul 2 în clasament, cu 17 puncte, poziție ce îi asigură continuarea în Liga 2 și în sezonul următor.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă