Buzea și Marcel Lică regretă plecarea lui Viorel Tănase

22 Apr. 2012, 16:57 Campionat
Buzea și Marcel Lică regretă** plecarea lui Viorel Tănase

Vestea plecării antrenorului Viorel Tănase de la echipă i-a întristat pe fotbaliștii de la FC Farul. Contactat telefonic, mijlocașul Nicolae Buzea a declarat că regretă plecarea antrenorului gălățean.

„Viorel Tănase era un antrenor foarte bun! Era foarte apropiat de echipă, nu critica echipa după meciuri în fața presei. Vă spun sincer că pentru asta dânsul are tot respectul meu. Îmi pare rău de plecările domnului Tănase și ale domnului Pelin de la club” a declarat Nicolae Buzea pentru Cuget Liber.

Și președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat că regretă plecarea antrenorului Viorel Tănase de la echipă.

„Nu pot să vă spun decât că îmi pare foarte rău că a plecat Viorel. Eu am colaborat foarte bine cu el și regret că s-a ajuns aici. Nu pot să vă dau prea multe amănunte, pentru că eu sunt în spital de joi, atunci când am fost operat de hernie și tot ceea ce mi-a spus el este că a ajuns la un acord cu clubul pentru rezilierea contractului și că îmi mulțumește pentru colaborarea pe care am avut-o de-a lungul celor trei luni în care a fost antrenor la FC Farul”, a declarat Lică pentru Cuget Liber.

Foto: Alexandru RAITA

22 Apr. 2012, 16:57 Campionat
Pe aceeași temă