Burlă, gol senzațional și norocos pentru un punct. „Când vezi mingea în plasă în minutul 88 bucuria e imensă”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 11:51 Campionat
Burlă, gol senzațional și norocos pentru un punct.**

Pauza de iarnă nu fost tocmai un sfetnic bun pentru Bogdan Burlă. Zvonurile transferului în Liga 1, dar și suspendarea pentru cumul de „galbene” la primul meci oficial al anului, l-au cam scos de pe linia ascendentă pe talentatul fotbalist de bandă stânga. Acesta a avut evoluții aproximative în finalul stagiunii regulate, dar în play-off se dovedește decisiv.

Cu Brașovul și Mioveniul, juniorul UTA-ei a trimis câte o pasă decisivă pentru Manea și Curtuiuș, pentru ca miercuri, la Târgoviște, să reușească o adevărată bijuterie fotbalistică ce a adus un punct prețios pentru echipa sa. „Ca de obicei, când execut astfel de faze fixe, mi-am propus să centrez șutat, cu speranța că unul dintre colegii mei va devia mingea decisiv. Hlistei a fost cel mai aproape să ajungă la balon astăzi, dar, până la urmă, e bine că nu a făcut-o și a venit acest gol foarte important pentru echipă. Când vezi mingea în plasă în minutul 88 bucuria e imensă, fie că marchezi tu sau o face un coleg. Era foarte important să nu pierdem azi, mai ales că luasem și noi gol destul de târziu și trebuia să avem o reacție imediată. Ne-am adunat repede, iar punctul cucerit astăzi s-ar putea dovedi foarte important la finalul sezonului”, ne-a mărturisit arădeanul.

Burlă recunoaște că nu a fost în apele lui în meciurile din luna martie, dar acum și-a regăsit cadența. „Toată lumea spunea că o să plec la Steaua sau Dinamo, un astfel de zvon te marchează mai ales când ești tânăr. Nu îmi pare rău că transferul nu s-a realizat, doar că nu am mai fost același în perioada de pregătire. A contat și faptul că în meciurile de verificare am fost mai de fiecare dată rezervă, fiindcă eram suspendat cu Brașovul, iar când s-a contat din nou pe mine am fost puțin deconectat. Acum mă simt din nou bine, sper să-mi ajut cât mai mult echipa în această luptă foarte grea, dar și frumoasă, pentru promovare”, a adăugat utistul.

În fine, fundașul de bandă stânga al arădenilor consideră că partida cu Gaz Metan Mediaș devine foarte importantă pentru UTA. „Jucăm o adevărată finală sâmbătă și avem mare nevoie de sprijinul publicului. Vrem să trecem pe primul loc la finalul acestei săptămâni, fiindcă am demonstrat și credem cu adevărat în valoarea și potențialul nostru”, a încheiat Bogdan Burlă, care a mai înscris în acest sezon la Oradea tot cu un șut în vinclu și la Tărlungeni în urma unei centrări-covrig atinsă ușor și de Filaret.

Text și foto: Sport Arad
Video: DBSport

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 11:51 Campionat
Pe aceeași temă