Buftea s-a impus clar în derby-ul ilfovean

04 Apr. 2009, 16:10 Campionat

Meciul a început cu dominarea sterilă a gazdelor, Dorobanțu încercând să scoată un penalty în minutul 10 al meciului, însă centralul Mugurel Vădan nu s-a lasat înduplecat de plonjonul acestuia. FC Snagov dă semne de viață, dar Viorel Dinu I ratează din 6 metri o centrare a lui Tomozei venită de pe partea dreaptă. La nici două minute, Alexandru David trimite o pasă simplă către portarul Florin Olteanu, care, în încercarea de degajare dă pe langă minge și aceasta depășește linia porții. Până la pauză doar șutul violent al lui Afusi rămânând de remarcat care s-a dus puțin pe lângă vinclul porții lui Olteanu.

 

După pauza, la prima fază de poarta a gazdelor, Vrăjitoarea inscrie după o centrare de pe stanga a lui Viorel Dinu I. Oaspeții răspund imediat prin bara lui Rădulescu din minutul 48, dar și prin Viorel Dinu II care ratează întâlnirea cu balonul la 2 metri de poartă. Buftea își revine și după o acțiune personala a lui Goșman, Andrei Dumitrescu șutează de la 25 de metri pe colțul lung al lui Olteanu și înscrie.

 

FC Snagov încearcă să revina în joc, Marius Rădulescu reducând din diferență după un șut superb din interiorul careului. La carma jocului rămâne FC Snagov care, în minutul 60 al partidei, beneficiază și de un penalty scos de Marian Florea. Gigel Ene sutează puternic în stanga lui Oghinciuc, dar acesta respunge lateral. După această lovitură de pedeapsă ratată, tot Snagovul este la timona partidei, iar în minutul 65, același Gigel Ene își spală păcatele, lobândul superb pe Oghiunciuc de la 35 de metri. Scorul devine 3-2 și FC Snagov dă semne că poate să întoarcă scorul. Dar, echipa lui Mihai Stoica pierde mijlocul terenului, Cristi Vlad recuperând toate mingiile care curgeau spre poarta gazdelor. Buftea revine astfel în joc, Vrăjitoarea scapă singur cu Olteanu, șutează puternic, însă poartarul are o paradă de zile mari și scoate în lateral.

 

Spre finalul meciului, proaspătul intrat, Bălășoiu, scapă singur cu Olteanu și îl învinge la colțul lung cu un șut plasat. Meciul se termină 4-2 pentru CS Buftea, după un meci placut, cu multe goluri și multe faze de poartă, gazdele meritând însă victoria, chiar dacă la un moment dat FC Snagov a părut că își revine și va egala.

 

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

04 Apr. 2009, 16:10 Campionat
Pe aceeași temă