Brujan, la a doua tinerețe. Veteranul adune puncte importante Unirii: „Tragem de el și ne ajută foarte mult”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 14:03 Campionat

Unirea Tărlungeni continuă să adune puncte în Liga 2 chiar dacă trece printr-un moment delicat. Sâmbătă, echipa brașoveană s-a impus la Oradea, 1-0 cu FC Bihor, și se menține pe locul 4 în Seria a II-a. Sergiu Brujan a marcat unicul gol al meciului, aducându-i alte trei puncte Unirii.

Rămas fără Elek și Liviu Nicolae, Daniel Bona, antrenorul echipei brașovene din Liga 2, a fost nevoit în acest mini-retur să-l reactiveze pe veteranul Sergiu Brujan (foto mic). Ajuns la 39 de ani, mijlocașul a fost folosit în toate cele cinci jocuri din acest an, în două dintre ele chiar trecându-și numele pe tabelă.

După ce deschidea scorul la Vâlcea, acolo unde formația din Tărlungeni a pierdut în ultimele minute, sâmbătă, cu FC Bihor, Brujan a înscris din nou pentru Unirea.

În cele cinci jocuri din acest an, Unirea Tărlungeni a câștigat două, a remizat în altele două și a pierdut o dată. Dâlbea, cu trei reușit, și Brujan, cu două, sunt noii golgheteri.

„Chiar dacă în tur Brujan a jucat foarte puțin, acum tragem de el și ne ajută foarte mult. Mă bucur mult că am luat cele trei puncte puse în joc. Am avut și șansă. Noi am venit după un meci greu, cu Reșița, în care nu am reușit să câștigăm. Mi-era frică de oboseala după acel joc, dar iată că am reușit chiar să câștigăm. Mă bucur de victorie și sper să se îndrepte lucrurile și la noi”, a declarat tehnicianul Unirii Tărlungeni, Dan Bona.

Rezultatele înregistrate de Unirea Tărlungeni în acest an și marcatorii golurilor:

Etapa 17: Șoimii Pâncota – Unirea Tărlungeni    0-4 / Dâlbea (’38, ’58 – pen., ’68), Șt. Mircescu (’90)
Etapa 18: Unirea Tărlungeni – CS Mioveni     0-0
Etapa 19: CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Tărlungeni     2-1 / Sg. Brujan (’15)
Etapa 20: Unirea Tărlungeni – Metalul Reșița     0-0
Etapa 21: FC Bihor Oradea – Unirea Tărlungeni     0-1 / Sg. Brujan (’22)

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 14:03 Campionat
Pe aceeași temă