Brăilenii au avut superioritate numerică 26 de minute, dar nu au știut să o gestioneze

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:31 Campionat
Brăilenii au avut superioritate numerică 26 de minute,** dar nu au știut să o gestioneze

În campionatul trecut CF Brăila a remizat pe Municipal și a pierdut cu 3-2 la Slobozia, anul acesta scenariul s-a repetat, a fost 2-2, la Brăila și 1-0 pentru Unirea, la Slobozia. Formația brăileană nu a reușit să obțină nici în acest campionat un rezultat bun la Unirea Slobozia, cu toate că din minutul 64 gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după ce mijlocașul Macare a primit al doilea cartonaș galben.

Meciul a fost însă unul anost, de nivelul Ligii a III-a. Ambele formații au fost în zi slabă și doar golul marcat de Liviu Mihai în minutul 34 a mai animat puțin spiritele în tribună, în prima parte a meciului.

În repriza a doua gazdele au căutat să mențină fragilul avantaj și le-a fost destul de ușor să-și realizeze obiectivul în fața unei formații măcinate de mari probleme financiare. Unirea Slobozia nu a profitat de două indecizii ale portarului Leu, CF Brăila nu a reușit să marcheze golul egalizator, cu toate că și-a creat două mai situații de gol. Prima s-a derulat în minutul 72. Lansat pe culoar, Bosoi l-a driblat pe portarul Dobre și a șutat la poartă, însă Toma a degajat mingea de pe linia porții. În cel de-al doilea minut de prelungire a părții secunde, după un corner al brăilenilor, mingea a ajuns la Spiridon, însă acesta a șutat, de la 2 metri pe lângă țintă și astfel Unirea Slobozia s-a impus la limită. CF Brăila a bifat a cincea înfrângere consecutivă și pare că se îndreaptă cu pași repezi spre Liga a III-a.

UNIREA SLOBOZIA
CF BRĂ‚ILA
1-0

L. Mihai ”34

L. Dobre (cpt.) – S. Stan, G. Lazăr, Fl. Tudorache, C. Toma – Macare, Ivașcă (M. Jianu ”41) – Ibrian, L. Mihai, M. Florea (R. Soare ”67) – Nanu (C. Roșu ”81)
Antrenor: Adrian Mihalcea
Eliminat: Macare ”64 (două galbene)

Leu – Bosoi, D. Ignat (Ndigwe ”73), Necoară, Frunză (cpt.) – Ciocâlteu, Ochia, L. Ivan (D. Spiridon ”83), G. Iordache – Ad. Câmpeanu, D. Cazan (M. Dima ”61)
Antrenor: Alin Pânzaru

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:31 Campionat
Pe aceeași temă