Boșneag: „Victoriile obținute în ultimul minut fac parte din farmecul fotbalului”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 10:47 Campionat

După ce la Satu Mare a scos în două rânduri balonul din plasă, Ionuț Boșneag a închis poarta cu CS Mioveni. E drept, experimentatul goalkeeper nu a avut mingi foarte grele, dar s-a achitat bine de sarcini.

„Prea mult de lucru nu am avut, fiindcă adversarii nu au intrat deseori în careul nostru, iar acele șuturi de la distanță nu mi-au pus probleme deosebite”, a spus recunoscut utistul.

„Am înțeles că în tur echipa a pierdut destule meciuri în ultimele minute, iar acum s-a întors roata. Am avut noroc, dar am meritat să câștigăm. Per ansamblu, am dominat partida, cred că am fi meritat să ne asigurăm victoria mult mai devreme. Dar, acesta este farmecul fotbalului, de aceea acest sport este atât de frumos. Nu m-aș supăra să obținem cât mai multe victorii în ultimele minute, deși ar fi de preferat să nu mai trecem prin atâtea emoții”, a comentat Boșneag concluzia confruntării cu argeșenii.

Totodată, numărul unu „textilist” vorbește și despre obiectivele echipei: „Ne este puțin greu ca echipă, căci ne-am adunat destul de târziu și chiar dacă sunt destui jucători de valoare e nevoie de timp să ne cunoaștem, să ne rodăm puțin. Marile echipe s-au creat în timp, însă noi avem nevoie urgent de rezultate pentru a ne salva de la retrogradare”.

În fine, Ionuț Boșneag a vorbit și despre boicotul suporterilor la adresa formației din Calea Aurel Vlaicu. „Am jucat acum câțiva ani la Arad, chiar nu mă așteptam ca suporterii UTA-ei să nu mai susțină echipa. E dureros, căci acest club de tradiție a ajuns să rămână în prim plan mai ales datorită fanilor ei. Oricum, vom încerca ca prin jocuri, dăruire și rezultate să-i readucem pe oameni la stadion, căci un suporter adevărat nu ține cont de cine este patron, antrenor și jucători. Este suporter și în Divizia D și în Divizia A și în Liga Campionilor”, a conchis portarul de 32 de ani.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 10:47 Campionat
Pe aceeași temă