Bordea: „Avem puține puncte, dar cred că se poate remedia situația în retur”

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 17:41 Campionat
Bordea: „Avem puține puncte,** dar cred că se poate remedia situația în retur

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, admite faptul că turul de sezon a fost dezamăgitor. Portarul titular al slătinenilor speră într-un parcurs mai bun în retur. Echipa locală a acumulat doar 11 puncte, înregistrând două victorii și cinci remize.În ultimul meci din acest an, susținut, în deplasare, cu FCM Târgu Mureș, echipă angrenată în lupta pentru promovare, FC Olt Slatina a pierdut, scor 0-1. Goalkeeper-ul titular, Cristi Bordea, spune că adversarul le-a pus probleme.

„Au avut 15-20 de minute în care au pus presiune pe noi, a venit acel gol, nu știu dacă puteam rezista până la final, dar dacă nu cădea acel gol, poate scoteam un punct. A fost un meci greu, am întâlnit o echipă solidă, am încercat să dăm maximum, eu spun că nu ne-am făcut de râs, din păcate n-am reușit să luăm puncte. Suntem dezamăgiți, avem puține puncte, dar cred că se poate remedia situația în retur, pentru a salva acest sezon”, a declarat goalkeeper-ul Cristi Bordea.


„Sunt mulțumit de evoluțiile pe care le-am avut”

Goalkeeper-ul Cristi Bordea este singurul jucător al celor de la FC Olt Slatina care a bifat toate minutele în această primă parte de sezon. Portarul de 25 de ani este mulțumit de evoluțiile sale.

„Personal, sunt mulțumit de evoluțiile pe care le-am avut, am primit 12 goluri, nu cred că este foarte mult, bineînțeles întotdeauna este loc de mai bine. Am primit telefoane de apreciere din partea mai multor antrenori, care m-au felicitat, personal cred că mi-am făcut treaba. Dacă meci de meci dai maximum, îți faci treaba cât mai bine, poți pleca la un nivel mai înalt”, a mai spus Bordea.

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, se află sub contract până la finalul sezonului. FC Olt Slatina se află printre primele cinci echipe care au cele mai puține goluri încasate, însă la goluri marcate stă cel mai prost.

 

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 17:41 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă