Bolohan, frustrat la revenirea pe Areni: „Totul e în paragină”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 14:48 Campionat
Bolohan, frustrat la revenirea pe Areni:**

Antrenorul secund al celor de la Unirea Slobozia, suceveanul Mugur Bolohan, a recunoscut ca ialomitenii sunt pe val, dupa ce sambata, pe Areni, au obtinut a cincea victorie consecutiva in campionatul Ligii a II-a. „Se pare ca suntem o echipa pe val, o echipa la care se munceste in mod profesionism si rezultatele se vad. Ii stiam in mare parte pe baietii de la Rapid, stiam jocul lor, am pregatit foarte bine acest meci si, chiar daca am evoluat o buna perioada in zece oameni, nu s-a vazut diferenta. Am inchis bine jocul”, a declarat Bolohan.

Secundul gruparii ialomitene considera ca, prin jocul prestat, „ceferistii” sunt indreptatiti sa spere la salvarea de la retrogradare. „Consider ca Rapid CFR Suceava este una dintre echipele bune ale campionatului. Chiar daca poate nu au adunat destule puncte pana acum, jocul ar trebui sa le dea sperante sucevenilor ca etapa viitoare, cand aici vine Galatiul, pot castiga cele trei puncte care sunt cu adevarat importante pentru ei”, a mai spus Mugur Bolohan.

Revenit acasa in calitate de adversar, fostul mijlocas al Cetatii Suceava s-a aratat frustrat de atmosfera dezolanta gasita pe Areni. „Din pacate, prima impresie pe care o ai cand intri pe acest stadion este ca te afli intr-un loc parasit de care nimeni nu mai are grija. Este frustrant sa stii ca ai plecat de aici, ca era odata stadionul plin, ca atmosfera era frumoasa si acum, dupa cativa ani, totul e in paragina. Nu stiu cine se ocupa de aceasta echipa si de fotbalul din Suceava, dar nu este placut ce-am gasit aici”, a mai spus fostul campion al Romaniei.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 14:48 Campionat
Pe aceeași temă