Bogdan Stancu, câștigul Mioveniului după remiza cu gugulanii

Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 17:55 Campionat

Fără doar și poate, cel mai mare câștig al Mioveniului după remiza de sâm­bătă, 0-0, de pe teren pro­priu, cu FC Caran­se­beș, este fundașul dreap­ta Bogdan Stancu. Acesta a fost la debutul în Liga a II-a și a lăsat o im­presie excelentă.

Bogdan Stancu va împlini în octombrie 20 de ani, este din Pitești și a mai trecut până acum pe la FC Argeș, FC Dani Co­man și SCM Pitești. În sezonul trecut și în turul acestui campionat, acesta a fost împrumutat în Trivale, la SCM, acolo unde a avut evoluții constante și bune. De altfel, aceste evoluții și seriozitatea arătată în ultimul timp i-au determinat pe galben-verzi să îl oprească în această iarnă la e­chipă, iar, sâmbătă, fundașul dreapta a avut șansa vieții, de care, spunem noi, a profitat din plin.

Cu doi fundași centrali accidentați la ultimul antrenament, Bogdan Stoica și Rareș Cucui, Claudiu Niculescu a fost nevoit să facă unele modificări în echipă. Cum titularii de până acum ai postului de fundaș dreapta au fost trecuți în centrul apărării, pentru a le lua locul accidentaților de ultim moment, singura soluție pentru fundaș dreapta a rămas Stan­cu. Acesta a fost băgat din primul minut pe teren și a rămas până la final, iar debutul său a fost u­nul excelent.

Sigur pe el în apărare, cu dese urcări și participări la faza ofensivă, cu multe cen­tră­ri de pe partea sa, Bog­­dan Stan­cu a arătat că este unul dintre jucătorii Mio­veniului de care se va auzi în viitor.

De altfel, după meci, fotbalistul a fost felicitat și de an­trenorul său, Claudiu Niculescu: „Mă bucur pentru acest copil, Bogdan Stancu… Este un câștig și poate crește în valoare”.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: Gazeta de Mioveni

Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 17:55 Campionat
Pe aceeași temă