Bodea joacă pe proprie semnătură fără a fi sigur de viitorul său la UTA.

Marius ANGHEL 09 May. 2018, 23:58 Campionat
Bodea joacă pe proprie semnătură** fără a fi sigur de viitorul său la UTA.

Din cele două obiective impuse de conducerea clubului, UTA l-a atins pe cel minimal, salvarea de la retrogradare. Se știe că „experimentul” Mihalcea a eșuat și odată cu el și lotul de jucători scumpi adus la Arad, așa că în iarnă s-a schimbat „macazul” într-o politică „low-cost” privind salariile jucătorilor.

Printre cele cinci achiziții la nivelul seniorilor se regăsește și portarul Roberto Bodea, care și-a adus o importantă contribuție la rezultatele în general bune ale „roș-albilor”. Între multe parade, goalkeeperul arădean a apărat și trei lovituri de la 11 metri, după ultimul dintre ele, cel cu ASU Poli, Ionuț Popa comparându-l cu Duckadam.

Dar, tot dinaintea derby-ului Vestului, Bodea a acuzat dureri la genunchi și a intrat în poartă cu ele contra moldovenilor de la Miroslava și Suceava, pentru alte șase puncte în contul „Bătrânei Doamne”.

Între timp, Alex Barna, al doilea portar al UTA-ei, a fost diagnosticat cu varicelă, iar Bodea forțează, în ciuda diagnosticului și sfaturilor venite de la medici. RMN-ul efectuat de portarul de 24 de ani a evidențiat inflamarea ligamentului patelar și ciupirea ușoară a acestuia, iar zilele trecute chiar ortopezii timișoreni, Radu Prejbeanu și Teymoor Ahmadi (medicul lui ACS Poli) l-au atenționat din nou pe Bodea că riscă o accidentare gravă la genunchi dacă nu face pauză.

Probabil, arădeanul va apăra și sâmbătă pe proprie semnătură, contra Luceafărului, după care se va opri. E normal ca Roberto Bodea să se gândească și la viitorul său, care e incert atâta timp cât contractul cu „Bătrâna Doamnă” îi expiră în vară. Iar dacă se va accidenta, ofertele pe adresa sa vor înceta să mai sosească.

CITEȘTE și: Galeria utistă și-a anulat deplasarea la Oradea pentru a-i susține pe puștii lui Gaica în semifinala cu Viitorul

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 May. 2018, 23:58 Campionat
Pe aceeași temă