Bodea: „În prima repriză am făcut un joc slab, fotbaliștii nu au respectat deloc sarcinile pe care le-am stabilit dinainte”

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 11:00 Campionat
Bodea:**

Olimpia Satu Mare a început noul campionat cu stângul, după ce a pierdut la limită, în deplasarea de la Caransebeș, unicul gol al meciului fiind marcat în minutul 14 de Alexandru Manea.

„Am întâlnit azi o echipă agresivă, dornică de afirmare, ne așteptăm la un joc foarte greu, am avertizat jucătorii că simpla prezență pe teren nu ne câștigă un meci. Felicit echipa gazdă pentru dăruirea de care a dat dovadă în teren. Noi, din păcate, în prima repriză am făcut un joc slab, fotbaliștii nu au respectat deloc sarcinile pe care le-am stabilit dinainte. Știam jocul echipei gazdă și dorința lor de a-și adjudeca prima victorie din Liga a II-a. În partea secundă am jucat ceva mai bine, dar fără prea mare concentrare pe faza de atac și, dacă nu fructifici ocaziile pe care le ai într-un meci în deplasare, e foarte greu”, a declarat după meci și Cosmin Bodea, antrenorul Olimpiei Satu Mare.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă