Berceniul a dat recital în zece oameni!

Mihai Andries 03 Mar. 2014, 00:25 Campionat
Berceniul a dat** recital în zece oameni!

Au existat multe voci care au afirmat că ACS Berceni a făcut cea mai slabă campanie de transferuri în această iarnă, în special pentru compartimentul ofensiv, însă partida de sâmbătă ne-a demonstrat că nou promovata rămâne în cărțile … promovării în Liga 1. Noile achiziții Bădăuță și Răduță, titulari împotriva Rapidului de Suceava, au făcut legea în atacul bercenarilor, susținuți fiind de un Pădurețu în formă de zile mari, dar și de Pătrașcu și Alexandru Radu.

Tehnicianul Dragnea a făcut și o alegere mai puțin reușită, în speță titularizarea lui Marin între buturi. Portarul ilfovenilor a prevestit într-un fel forma mai slabă și eliminarea din minutul 25 prin faptul că la două șuturi, nu foarte greu de reținut, a cam jonglat cu mingea până la reținerea ei. Astfel, după eliminarea sa, Răduță a fost sacrificat, în locul acestuia intrând rezerva de portar Meila. Noul intrat a schimbat în bine fața echipei, pentru că le-a dat încredere coechipierilor prin intervențiile sale.

Revenind la meciul în sine, Bădăuță, aflat la debutul în tricoul ilfovenilor, a deschis scorul în minutul 21, după o cursă solitară și un șut la colțul lung. Faultul lui Marin – soldat și cu eliminarea portarului – a dus la egalarea din penalty a lui Negru. Se anunțau momente grele pentru ilfoveni, dar aceștia au trecut repede peste șocul suferit și au replicat imediat prin Pădurețu cu un assist pentru eternul golgheter Fâșie. Era minutul 28 și soarta jocului s-a schimbat, pentru că Berceniul a mai marcat încă o dată, în ultimul minut de joc al primei reprize. De data aceasta, Pădurețu a fost marcatorul, după o pasă a lui Bădăuță.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACS BERCENI – RAPID CFR SUCEAVA

După 3-1 la pauză, toată asistența – în jur de 300 de spectatori – s-a așteptat că Berceniul se va retrage în propria jumătate și va închide jocul. N-a fost așa, pentru că partida a continuat cu un joc deschis de ambele părți, cele două echipe reușind faze spectaculoase. Berceniul a mai înscris încă odată prin același Fâșie, ajuns la cota 8, de data aceasta cu o specialitate de a casei, o lovitură de la 11 metri. Motivul? Un fault în careu a lui Sava asupra lui Bădăuță și penaltyul fundașului ilfovean a închis tabela de marcaj la un neașteptat 4-1.

Cu această victorie, ACS Berceni rămâne pe poziția a cincea a clasamentului, dar are acum 25 de puncte și a egalat-o pe cealaltă reprezentantă a Ilfovului, FC Clinceni. Însă, trupa lui Dragnea are avantajul a două jocuri mai puțin disputate.

ACS BERCENI – RAPID CFR SUCEAVA 4-1 (3-1) Bădăuță ”23, Fâșie ”29, ”82 – pen., Pădurețu ”44 / M. Negru ”28 – pen.

Berceni: L. Marin – Feraru, Fâșie, E. Nicu, Pazon – Al. Radu (cpt.) – Pădurețu (G. Mihai ”79), G. Ghinea, A. Pătrașcu (V. Ștefan ”83) – Bădăuță, L. Răduță (”27 Meilă)
Antrenor: Marin Dragnea
Eliminat: L. Marin ”26 (roșu direct)

Rapid: C. Pascal – D. Bălan, Ferariu, R. Sava, Semeghin (cpt.) – Cerlincă (Arotăriței ”75), V. Stănescu, Sumanariu (”46 Spătar), Bîgu – Ionesi, M. Negru
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 03 Mar. 2014, 00:25 Campionat
Pe aceeași temă