Bancu, pariul lui Oprescu: „La baza progresului lui a stat și modestie”

21 Apr. 2012, 16:40 Campionat
Bancu, pariul lui Oprescu:**

Jucător ce a avut constanță în acest retur, tânărul Nicușor Bancu a făcut un meci mare în partida cu FC Maramureș, câștigată cu 3-1.

Mijlocașul stânga a obținut penalty și eliminare, la scorul de 0-0, în timp ce echipa sa se afla în inferioritate, FC Olt deschizând astfel scorul cu băimărenii. Mai mult decât atât, jucătorul de 19 ani a marcat pentru 3-0. Bancu a luat pe cont propriu o acțiune personală de la jumătatea terenului, a pătruns în careu, învingându-l pe goalkeeper-ul băimărenilor cu o execuție din interiorul careului, la vinclu.

„Bancu a făcut un meci extraordinar, în situația în care noi eram în inferioritate, a obținut unsprezece metri și eliminare și deja lucrurile s-au întors la 180 de grade, plus golul trei care a fost senzațional, plecare de la centru terenului, s-a oprit cu mingea în poartă, dar nu aș vrea să se oprească aici, recunosc că este pariul meu, îmi doresc să aibă evoluții bune în continuare și să fie la fel de modest ca și până acum, pentru că la baza progresului lui a stat și această modestie care îl caracterizează”, a declarat antrenorul Dan Oprescu vizavi de evoluția jucătorului de bandă.

Utilizat de câteva etape în linia mediană, jucătorul de bandă stânga a stârnit interesul unor echipe titrate, oficiali ai formațiilor Gloria Bistrița și FC Timișoara remarcându-i calitățile la finalul întâlnirilor directe. Bancu s-a bucurat de aplauzele tribunei în meciul cu FC Maramureș, după o serie de acțiuni frumoase. Pe lângă calitățile tehnice, un atu foarte important este cel al tinereții.

Sursa: Gazeta Nouă
Foto: Alexandru VÎRTOSU

21 Apr. 2012, 16:40 Campionat
Pe aceeași temă