Bălu, supărat pe jucătorii săi tineri: „Am fost obișnuiți să le spunem acestora «Lasă, că nu-i nimic, câștigă experiență, mai au timp»”

Bălu, supărat pe jucătorii săi tineri:**

Antrenorul echipei FC Caransebeș consideră că rezultatul de egalitate obținut din meciul cu AFC Fortuna este nedrept. Sorin Bălu crede că echipa sa merita toate cele trei puncte puse în joc pentru că a demonstrat că a fost mai bună. Totodată, tehnicianul nou-promovatei bănățene spune că este nemulțumit de jucătorii tineri din lot, de mentalitatea lor. Bălu declară că fotbalistul român e obișnuit să i se caute scuze.

„Consider că meciul a fost dominat de noi, în marea majoritate a timpului, că acest 0-0 nu este echitabil după aspectul jocului și după ocaziile pe care le-am avut. Eu cred că astăzi echipa noastră și-a dominat adversarul, din punct de vedere fizic și tehnico-tactic. Azi am pierdut două puncte, nu am câștigat unul. Adunăm punct cu punct și mergem mai departe, pentru a ne îndeplini obiectivul. Îmi felicit jucătorii, pentru că au făcut risipă de efort. Sunt un pic supărat pe jucătorii tineri pe care trebuie să-i folosim meci de meci. Am fost obișnuiți să le spunem acestora «Lasă, că nu-i nimic, câștigă experiență, mai au timp», iar ei cu poarta goală dau bară, cu poarta goală dau pe lângă minge, și noi trebuie să-i băgăm. Din păcate, asta este, mergem mai departe, trebuie să ne antrenăm mai bine și la următoarele meciuri să marcheze”, a spus după partidă antrenorul echipei caransebeșene, Sorin Bălu.

Tehnicianul formației Fortuna Poiana Câmpina, Florin Stăncioiu, nu a vrut să vină la conferința de presă, preferând să stea în autocar.

FC Caransebeș a remizat în etapa a 6-a, pe teren propriu, cu AFC Fortuna, scor 0-0.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă