Balint: „Trebuie să ne îmbunătățim jocul până la play-off”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 17:29 Campionat
Balint:**

Pe Gabi Gabi Balint nu avea cum să-l mulțumească jocul din partida cu FC Bihor, scor 1-0, dar a fost satisfăcut de victoria obținută cu variantele de rezervă, mai ales că are procentaj maxim după trei meciuri pe banca CS Universității.

„Am dat șansă și celor care au jucat mai puțin, așa cum am promis. I-am protejat și pe cei care aveau cartonașe galbene, ca să putem să atacăm meciul de sâmbăta viitoare cu tot efectivul. Prima repriză, sincer, m-a nemulțumit. Construcție greoaie, previzibilă. Repriza a doua puțin mai bine, dar mai e mult de lucru. Sunt probleme mari pe care le observ: carențe la fazele defensive, de marcaj, pierd oamenii, lucruri pe care dacă le faci cu o echipă care se bate la promovare nu te iartă” a spus antrenorul.

Alături de Brac, doar Curelea a fost menținut din echipa de bază, iar Balint a invocat absența concurenței în linia ofensivă: „Aș mai vrea un vârf, categoric. Valskis e al doilea atacant, vine din spate. Curelea este singurul jucător de câmp care a evoluat în toate cele trei jocuri, s-a văzut o stare ușoară de oboseală, pe undeva firească”.

Cea mai mare victorie a rundei pentru CSU este cea a Slatinei de la Motru, fiindcă dacă se menține componența actuală a Top 6, CS Universitatea ar fi lider, devansând ASA cu două puncte. „Acum suntem pe primul loc în clasamentul play-off-ului, ne-ar conveni ca ierarhia să rămână așa. Dar, în primul rând, trebuie să ne gândim ce facem noi, nu ceilalți. Indiferent că vom începe play-off-ul cu avantaj sau dezavantaj, noi trebuie să creștem. Nu sunt mulțumit de ultimele două jocuri, nu este ceea ce vreau. Trebuie să îmbunătățim jocul și o vom face. Până în play-off mai sunt trei săptămâni, timp în care vom îmbunătăți ce putem” a comentat Balint.

Meciul de sâmbăta viitoare, din Zăvoi, este ultimul derby al seriei și poate fi ultimul meci care mai contează pentru play-off. „Vâlcea a câștigat trei meciuri în minutul 90, dar norocul ți-l faci cu mâna ta, aparține celor puternici. Nu au înscris întâmplător în ultimele minute ale jocurilor. Faptul că au dorit, că au tras până în ultima secundă, asta le-a adus și golul. Când nu cedezi, când crezi că se poate și îți dorești lucrul acesta vine”.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: CS Universitatea Craiova
 

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă