Balint: „A fost mai mult un duel tactic, nimeni nu a riscat prea mult ca să nu primească gol”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 May. 2014, 13:37 Campionat
Balint:**

La conferința de presă susținută la finalul jocului CSM Râmnicu Vâlcea – CS U Craiova, 0-0, Gabi Balint, antrenorul oaspeților, a admis că va părăsi echipa dacă lucrurile vor merge prost. Craiova nu a reușit să câștige în ultimele trei jocuri și mai mult, evoluția echipei a lăsat mult de dorit.

„Jocul de la Vâlcea a fost slab, de factură modestă, multă luptă, mulți nervi… Presiunea este mare pentru toată lumea, se fac sacrificii mari pentru promovare, ni se oferă tot ce avem nevoie pentru a reuși. Dacă lucrurile merg prost, mă gândesc și eu serios la plecare, niciodată nu a tras de scaun, uneori e binevenită o schimbare, un impuls. Am trecut prin momente grele după eșecul cu Reșița, mai aveam puțin și ne băteam între noi, eram foarte nervoși, simțeam că tot obiectivul se năruie. Vâlcea e o echipă bună, cu un antrenor bun. Lincar ne-a analizat foarte bine din toate punctele de vedere, știa bine și jucătorii noștri. A fost mai mult un duel tactic, nimeni nu a riscat prea mult ca să nu primească gol, dar jucătorii resimt o mare oboseală. Terenul e foarte prost, greu se poate juca în Zăvoi”, a spus Balint.

„Am vrut să vin cu ceva proaspăt, să aduc viteză în joc”

Tehnicianul a explicat de ce i-a lăsat acasă pe doi dintre jucătorii importanți, Ferfelea și Varga. „Varga și Ferfelea au depus un efort mare cu Târgu Mureș și Reșița, am vrut să vin cu ceva proaspăt, să aduc viteză în joc, de aceea i-am preferat pe Sin, Valskis, pe Kitanovsky. M-am gândit că putem pune probleme cu trei jucători proaspeți, rapizi, dar terenul a fost foarte greu. Pentru jocul cu FC Olt, vom vedea cine va intra, în funcție de cum se vor pregăti zilele următoare”.

„Noi, Bistrița, Vâlcea și Reșița ne batem la locul doi”

 Antrenorul craiovenilor crede că lupta pentru locul doi rămâne deschisă. „Târgu Mureș are avantaj destul de mare, dar patru echipe: noi, Bistrița, Vâlcea și Reșița ne batem la locul doi. Toate au șanse reale. Un punct e bun, mai sunt cinci etape, echipele se luptă între ele, ne pot ajuta și indirectele, noi trebuie să realizăm promovarea în teren, apoi nu îmi fac probleme, pentru că toate actele sunt în regulă. Plus că noi îndeplinim toate condițiile, avem și buget, ați văzut ce se întâmplă în Liga I. Și dacă nu ne dau dreptul să promovăm, ce putem face altceva, decât să reclamăm la TAS și poate intrăm la Liga I în etapa a III-a, dar să ajungem acolo” a spus Balint.  

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: CS Universitatea Craiova

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 May. 2014, 13:37 Campionat
Pe aceeași temă