Bădoi: „Am ieșit un pic din zona fierbinte, dar nu suntem încă 100% salvați”

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 01:03 Campionat
Bădoi:**

Tehnicianul Valentin Bădoi se declară mulțumit de ceea ce a realizat în acest retur la ACS Buftea și își dorește să rămână alături de echipă în următorul sezon. În ultimul meci disputat de ilfoveni, aceștia au câștigat la limită, 1-0 în „Ștefan cel Mare”, contra lui Dinamo II, victorie ce le asigură prezența și în viitorul sezon al Ligii a II-a. Totuși, Bădoi încă nu-și vede echipa 100% salvată și vrea victorii pentru a avea siguranță și matematic.

„A  fost un meci greu, am făcut o primă repriză mai puțin bună, dar a doua a fost pe masură și am reușit să câștigăm. Pentru noi sunt foarte importante cele trei puncte pe care le-am luat cu Dinamo II, ne-au ajutat să ieșim un pic din aceea zonă „fierbinte”. Încă mai avem treabă, nu putem spune că am scăpat de această teama a retrogradării pentru că în fotbal se pot întâmpla multe. De exemplu cu Farul am dominat, am avut ocazii mari, am condus până în minutul 88 cu 1-0 și numai în 5 minute am primit două goluri.

Etapa viitoare stăm și după aceea vom avea acasă cu Târgoviște. Ei vor avea mai întâi meci cu Dinamo II acasă, vor avea o partidă grea. Dacă vor câștiga își vor dori să obțină victoria și la noi, vor avea un moral bun, dar eu sper ca cele trei puncte să ne revină nouă. Noi avem doar două victorii pe teren propriu în tot campionatul: cu Tulcea și cu Otopeni, echipe care luptă pentru o eventuală promovare în primul eșalon. Cu echipele mici ne-am încurcat tot timpul. Fie am luat cartonaș roșu, fie penalty. În acest retur am primit nouă goluri, cinci numai din lovituri de la 11 metri, la noi trebuie doar să intre jucători în careu și gata li se acordă penalty.

În rest…e liniște la noi, iar eu sper să rămân aici și din vară. Este presiunea cu retrogradarea pentru că nu suntem încă 100% salvați, dar eu zic că am făcut un retur bun și trebuia să acumulăm mai multe puncte”, a declarat fostul rapidist, Valentin Bădoi, pentru Liga2.ro.

După victoria de sâmbătă împotriva celor de la Dinamo II, ACS Buftea ocupă locul 8 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a cu 25 de puncte, cu șase mai mult de ultima clasată, Dinamo II.

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 01:03 Campionat
Pe aceeași temă