Băcăuanii i-au stricat aniversarea lui Poenaru: „Din iarnă știm ce avem de făcut”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 16:19 Campionat
Băcăuanii i-au stricat aniversarea lui Poenaru:**

SC Bacău a încheiat turul de campionat fără să câștige măcar un meci pe teren propriu. În ultima etapă, a 11-a, echipa antrenată de Cristian Popovici a cedat cu 1-2 jocul cu FC Voluntari, iar ilfovenii au urcat pe primul loc în clasament în urma acestui rezultat.

Sâmbătă a fost și ziua directorului tehnic al Sport Clubului. Gheorghe Poenaru a împlinit 58 de ani, însă înfrângerea suferită de echipă i-a stricat aniversarea. Oficialul băcăuanilor a vorbit după meci despre măsurile care vor fi luate pentru redresarea echipei.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, acesta este adevărul, dar noi trebuie să ne rezolvăm problemele astfel încât să salvăm finalul de sezon. Din iarnă, știm ce avem de făcut. Vom remania lotul deoarece este cât se poate de clar că avem nevoie de fotbaliști cu calitate”, a precizat Poenaru, citat de desteptarea.ro.

Chivorchian: „Sport Club are probleme mari”

La partida dintre Sport Club și FC Voluntari a fost prezent și fostul președinte al FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian, în prezent secretar general al Federației Române de Fotbal, care a vorbit despre ceea ce a văzut pe teren. „Jocul a avut un ritm bun pentru la liga secundă, însă Sport Club are probleme mari, în special la finalizare. E mult de lucru aici”, a declarat Chivorchian, care a opinat că o singură serie în Liga 2 ar constitui un plus de atractivitate: „Așa s-ar rezolva mai ușor și problema drepturilor de televizare”.

„Scârțâim din toate încheieturile, însă, chiar și în condițiile astea, neputincioși cum suntem, puteam obține o remiză, dacă nu ratam în neștire. Mai avem cinci etape în care trebuie să strângem cât mai multe puncte, iar din iarnă să tragem linie”
Cristi Popovici, antrenor SC Bacău

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 16:19 Campionat
Pe aceeași temă