Ayza i-a adus pe arădeni cu picioarele pe pământ. CS Mioveni a detronat din nou liderul: „Nu era de mirare dacă scorul final ar fi fost 5 sau 6-0”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2015, 13:08 Campionat

CS Mioveni nu a avut mari probleme în fața unei formații cu destule rezerve a „Bătrânei Doamne”. Chiar dacă au punctat doar după pauză, argeșenii au fost mereu la cârma partidei din intermediara de miercuri cu UTA, aspect subliniat și de antrenorul Marius Stoica.

„Au fost două reprize câștigate în întregime. Băieții au fost la un nivel excelent din primul până în ultimul minut și le mulțumesc pentru efortul depus. Nu era de mirare dacă scorul final ar fi fost 5 sau 6-0. Dar, ne bucurăm că am bătut și am schimbat din nou liderul, cum o făcusem și cu cei de la Baia Mare acum cinci etape. Am spus-o și vă că se verifică. Cu două-trei victorii poți urca liniștit de pe locul 8 pe locul 2″, a punctat, citat de Sport Arad, Marius Stoica, cel care de când l-a schimbat pe Claudiu Niculescu pe banca Mioveniului a obținut 13 puncte din 18 posibile.

CS Mioveni a urcat după victoria cu 2-0 în fața UTA-ei pe locul 7 al Seriei a II-a, la un singur punct în spatele echipelor Gaz Metan și FC Brașov. Lupta pentru play-off este mai strânsă ca niciodată. Noul lider, CSM Râmnicu Vâlcea, are 31 de puncte, cu patru mai multe dață de CS Mioveni.

Runda viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, CS Mioveni joacă în deplasare, la Unirea Tărlungeni. UTA primește replica Olimpiei Satu Mare, de la ora 14:00.

 

Marius ANGHEL 26 Nov. 2015, 13:08 Campionat
Pe aceeași temă