Axente vede partea plină a paharului: „Suntem privilegiați, ne place să mergem la serviciu”

05 Apr. 2012, 14:43 Campionat
Axente vede partea plină a paharului:**

Pentru jucătorii lui Poli Timișoara, meciurile de campionat au devenit niște confruntări fără miză, din cauza faptului că șansele de a primi licența sunt aproape de zero. Cu toate acestea, Mircea Axente recunoaște că fotbaliștii au o meserie aparte și, în ciuda lipsei unui obiectiv, le face plăcere să își facă meseria.

„Fotbalul ne va ambiționa. Suntem privilegiați, pentru că eu consider că suntem printre puținii oameni care facem un lucru din plăcere, ne place să mergem la serviciu”, a declarat atacantul timișorean.

Fotbalistul de 25 de ani a mai spus că meciul cu Gloria Bistrița a fost unul special, atât pentru jucători, cât și pentru suporteri. „Suntem cu toții dezamăgiți că nu am câștigat. Pentru noi, în primul rând, pentru acești suporteri fantastici, pentru familiile noastre și iubitele noastre. Ne doream foarte mult să câștigăm. Am vrut să trecem pe primul loc și să ne instalăm acolo până la finalul campionatului. Cu toții ne-am gândit la licență, în primul rând. Ne-ar fi dat un alt aplomb dacă știam că s-ar fi plătit toate datoriile și era clar că alta era starea noastră de spirit. Dar așa, suntem încă afectați. Am simțit azi parcă mai mult ca altădată că suporterii au fost alături de noi. Ne-au susținut până la sfârșit”, a spus Axente.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Istvan SZASZ

05 Apr. 2012, 14:43 Campionat
Pe aceeași temă