Avantaj Chindia! Meciul decisiv al barajului de promovare cu FC Voluntari va avea loc la Târgoviște. Când se joacă dubla manșă

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 12:13 Campionat
Avantaj Chindia!** Meciul decisiv al barajului de promovare cu FC Voluntari va avea loc la Târgoviște. Când se joacă dubla manșă

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorți, ordinea de disputate a meciurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1. În această dublă manșă, FC Voluntari, a 6-a clasată în play-out-ul Ligii 1, o va întâlni pe Chindia Târgoviște, ocupanta locului 3 în Liga 2.

În urma tragerii la sorți s-a stabilit ca turul să se dispute la Voluntari, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, pe 9 iunie. Meciul retur, decisiv, se va juca la Târgoviște, pe arena „Eugen Popescu”, patru zile mai târziu, pe 13 iunie.

Orele de start ale celor două jocuri vor fi stabilite ulterior. Cu siguranță, partida de la Voluntari se va desfășura în nocturnă.

FC Voluntari va evolua pentru a doua oară în trei ani la barajul pentru menținerea în Liga 1. La finalul sezonului 2015/2016, ilfovenii treceau fără probleme de UTA Bătrâna Doamnă. A fost 3-0 la Voluntari și 0-1 la Arad.

În Liga 2 au retrogradat Juventus București și ACS Poli Timișoara.

Foto: fb FC Chindia Târgoviște

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 12:13 Campionat
Pe aceeași temă