Au revenit Văduva și Vizitiu

12 Sep. 2012, 14:00 Campionat
Au revenit Văduva și Vizitiu

Doi dintre cei șase vâlceni care au fost indisponibili în jocul de la Pitești au revenit la antrenamente și sunt apți pentru primul meci din Zăvoi, cu FCM Tg.Mureș. În prima etapă, tehnicianul Constantin Schumacher abia a strâns 11 seniori pentru a încropi echipa de start, pe bancă a avut doar juniori, iar CSM a pierdut clar, cu 0-3.

Doi dintre absenții din Trivale, Robert Văduva și Dacian Vizitiu au revenit deja la echipă și se pregătesc normal, urmând să fie apți pentru jocul dificil, de sâmbătă, când în Zăvoi vine FCM Tg.Mureș. În schimb, căpitanul Florin Pârvu, care are o infecție, are repaus total până joi, când se va stabili dacă are șanse să joace.

Rămân în continuare indisponibili Gogoșoiu, care mâine se va opera la umăr, dar și Tomozei, cu ruptură fibrilară, care trebuie să mai stea cel puțin două săptămâni. Accidentat la încălzirea jocului cu FC Argeș, fundașul Plecanciuc a fost diagnosticat cu întindere musculară, face fizioterapie și nu va putea reveni decât peste o săptămână.

Articol scris de Adi GEORGESCU

12 Sep. 2012, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă