ASU Politehnica s-a despărțit de doi jucători. Cosmin Petruescu, precaut înainte de meciul de la Balotești: „E o echipă imprevizibilă”

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 15:29 Campionat
ASU Politehnica s-a despărțit de doi jucători.** Cosmin Petruescu, precaut înainte de meciul de la Balotești:

ASU Politehnica joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Balotești, deplasare pe care o face cu avionul la dus și cu autocarul la întoarcere. Alb-violeții, care s-au despărțit de doi jucători săptămâna aceasta, au probleme de lot de importante. În acest context, antrenorul Cosmin Petruescu e precaut.

Tehnicianul e convins că și Baloteștiul poate fi un adversar tare. „Va fi o partidă dificilă, în primul rând din cauza condițiilor de joc, terenul este mai mic, iar din informațiile noastre, suprafața de joc nu este în condiții foarte bune, dar și din cauza faptului că Balotești e o echipă imprevizibilă din punct de vedere al rezultatelor. Au surprins victoriile lor cu Pandurii și UTA, venite când echipele respective traversau momente bune din punct de vedere al rezultatelor. Va trebui să fim puternici din punct de vedere mental, din cauza rezultatelor, dar și a condițiilor. Probabil va fi și vânt”, a declarat tehnicianul alb-violeților.

Szasz și Istrătescu au plecat, nemulțumiți că nu joacă

Politehnica a reziliat săptămâna aceasta contractele a doi jucători. Este vorba de fundașul Tamaș Szasz, venit din vară, și de atacantul Tiberiu Istrătescu, venit după startul campionatului. Niciunul nu a prins minute în campionat.

„Au reziliat de comun acord. Sunt doi jucători tineri, cu certe calități indiscutabile, dar, din diferite motive, nu s-au adaptat foarte bine la Timișoara și nu au mai avut răbdare să îți aștepte rândul. La solicitarea lor am ajuns la concluzia că e mai bine să reziliem contractele”, a explicat Petruescu.

Revedere cu foștii colegi

La Politehnica joacă foștii jucători de la ASU Politehnica, Cornel Predescu și Vasile Nicolae. Cei doi sunt printre cei mai periculoși oameni ai celor de la Balotești.

Marvin Schieb a punctat acest aspect. „Cu siguranță va fi un meci mai greu, dar vom merge acolo cu o gândirea pozitivă. Sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte. Mă simt 100%, mi-am revenit. Am făcut antrenamentele și sunt ok. Ei sunt doi jucători cu calități certe, viteză, tehnică, și, cu siguranță, îi ajută mult pe cei de la Balotești”, a precizat Schieb.

Politehnica nu va putea conta pe cinci jucători. Jurj este la naționala U19, Ignea mai are o etapă de suspendare, iar Scutaru, Velici și Murariu au probleme medicale. În acest conext, titular în poartă va fi Dalin Munteanu. „Sâmbătă ne va aștepta un meci foarte greu, prin prisma rezultatelor de până acum. Echipa din Balotești duce lipsă de puncte, se află într-o situație grea. Noi trebuie să ne concentrăm asupra partidelor noastre și să ne întoarcem cu cele 3 puncte”, a precizat Munteanu.

Înaintea etapei a 17-a, ASU Politehnica este pe locul 12, cu 20 de puncte. Cu 11 puncte, CS Balotești este pe locul 18. Partida dintre cele două nu este televizată și are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 15:29 Campionat
Pe aceeași temă