ASU Politehnica nu mai vrea pași greșiți și cu Mioveniul, de „teama” clasamentului: „Vom fi jos și nu va fi bine pentru noi”. Mera sună adunarea

Marius ANGHEL 21 Sep. 2018, 16:11 Campionat
ASU Politehnica nu mai vrea pași greșiți și cu Mioveniul, de

ASU Politehnica încheie, sâmbătă, pe teren propriu, „tripla” de foc formată din meciurile cu FC Argeș, Petrolul și CS Mioveni. Timișorenii sunt puși în garda de forma bună a formației argeșene antrenate de Iordan Eftimie, care vine după un succes în campionat cu Energeticianul (2-1).

Cosmin Petruescu știe că Mioveniul are jucători foarte periculoși în atac, dar spune că Politehnica nu mai poate coborî în clasament. „Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, dar, dacă stăm să ne gândim bine, cam toate echipele aveau moral bun. Din păcate, unele au stat și mai bine cu moralul după jocul cu noi. Mioveniul este o echipă bună de Liga a 2a, vine după o serie de rezultate pozitive. Din cele opt meciuri au șase victorii și două înfrângeri, deși au avut un program destul de greu în primele etape. Are jucători cu o bogată experiență competițională, precum Ayza, Năstăsie, Eduard Stoica, chiar și Coșereanu, care, la 27 de ani, are o bogată experiență competițională. Are și o serie de tineri care au confirmat deja așteptările. Suntem conștienți cu toții, pe lângă faptul că ne așteaptă o partidă dificilă, că trebuie să obținem cele trei puncte pentru a ne păstra la o distanță relativ mică de echipele situate în partea superioară a clasamentului”, a declarat antrenorul timișorenilor.

Căpitanul Mera a vorbit de problema punctelor

Despre problema punctelor puține obținute până acum, șapte, a vorbit și căpitanul Ioan Mera, care spune că Politehnica nu mai poate continua așa. „Mioveniul este o echipă bună, au jucători buni pe contraatac, cu siguranță vor veni să câștige. Ei au un moral bun, stau bine în clasament și nu au nimic de pierdut. Noi trebuie să câștigăm, pentru că trec etapele și nu mai vrem să pierdem puncte acasă, pentru că altfel vom fi jos și nu va fi bine pentru noi”, a precizat Mera.

Romeo Bănică recunoaște că i-a fost mai greu să se adapteze la Timișoara

Tânărul atacant Romeo Bănică, care a venit la Timișoara la terminarea junioratului, sub formă de împrumut de la Viitorul, deocamdată nu a marcat în meciurile oficiale.

Fotbalistul a recunoscut că i-a fost mai greu să se adapetze la început. „Mioveniul este o echipă bună, cred că vor veni foarte montați hotărâți să ia cele trei puncte. Eu pot mai mult, nu sunt în forma mea de până acum, nu m-am adaptat bine, încerc să revin pe parcurs. Sper cu timpul să mă integrez. Am mai avut ocazii de gol, dar nu am avut norocul de partea mea”, a apreciat atacantul.

Înaintea meciului direct, care se va desfășura sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, CS Mioveni are 15 puncte și ocupă locul 4, în timp ce gazdele, ASU Politehnica, au 7 puncte și sunt pe locul 13.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 21 Sep. 2018, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă