ASU Poli încă suferă după înfrângerea de la Snagov. Alb-violeții vor să-și spele păcate cu Știința Miroslava, chiar pe stadionul… Știința

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 16:28 Campionat
ASU Poli încă suferă după înfrângerea de la Snagov.** Alb-violeții vor să-și spele păcate cu Știința Miroslava, chiar pe stadionul... Știința

Echipa suporterilor timișoreni, ASU Politehnica, revine pe stadionul universitar Știința de sâmbăta aceasta. Căzuți pe locul 8, echipa alb-violetă pregătită de Bogdan Andone nu concepe alt rezultat decât un scces cu Știința Miroslava, formația de pe locul 17. Timișorenii sunt conștienți că nu va fi deloc ușor, iar jucătorii recunosc că ar fi preferat să joace partida pe „Dan Păltinișanu”.

Bogdan Andone nu va putea miza pe Dănuț Bilia, care este suspendat. Borislav Topic e în continuare accidentat, de asemenea. „E un meci important pentru noi, ținând cont că venim după o înfrângere. Sper ca băieții să fie conștienți de importanța meciului, să ajungă pregătiți fizic și psihic la ora partidei și să fructificăm avantajul terenului propriu, să câștigăm cele trei puncte puse în joc. Miroslava e o echipă incomodă, de luptă, cu jucători de viteză pe faza de atac, cu un vârf puternic. Jucăm acasă, trebuie să profităm de avantajul terenului nostru, să impunem stilul și filosofia de joc”, a declarat antrenorul Bogdan Andone.

Jucătorii ar fi preferat să rămână pe „Dan Păltinișanu”

Venit vara aceasta la ASU Poli, Ionuț Plămadă îi cunoaște bine pe cei de la Miroslava și e de părere că un teren mai mare ar fi avantajat echipa-gazdă.

„Vom avea un meci foarte greu cu Știința Miroskava. E o echipă incomodă, cu jucători cu experiența Ligii 1. E o echipă care va veni să-și vândă scump pielea, noi trebuie să dăm tot ce e mai bun din noi și să luăm cele trei puncte. Eu cred că pe Știința avem suporterii mai aproape de noi, dar pe > terenul era mai mare, gazonul mai bun, și e un meci în care ne-ar fi convenit să avem mai multe spații. Am foarte mulți foști colegi acolo, Căinar, Eduard Sandu, Mateiciuc, Turiță”, a precizat Plămadă.

Și tânărul Radu Motreanu ar fi preferat să rămână pe „Marele Oval”. „E un meci pe care cu siguranță îl vom aborda la victorie. Eu personal nu concep alt rezultat decât victoria. Trebuie să ne spălăm păcatele în fața suporterilor după înfrângerea de la Snagov, asta ar înseamna mult pentru mine și colegii mei. Suntem conștienți că ne așteptă un meci greu, dar dacă jucăm așa cum ne cere antrenorul, cu siguranță vom câștiga. Eu sunt de părere că fotbalul adevărat se joacă pe stadion, dar indiferent unde jucăm trebuie să o facem cât mai bine”, a spus fundașul dreapta.

ASU Poiltehnica are 20 de puncte, iar Știința Miroslava 12. Partida de pe stadionul Știința, ce contează pentru etapa a 15-a a Ligii 2, începe sâmbătă, la ora 14:00, și nu va fi televizată.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 16:28 Campionat
Pe aceeași temă