ASU Poli are un Denis Alibec în lot. Jucătorul pe care antrenorul Andone îl compară cu atacantul echipei FCSB: „E mai rebel”

Marius ANGHEL 03 Aug. 2017, 15:24 Campionat

Noul antrenor al echipei ASU Poli, Bogdan Andone, e cunoscut ca un tehnician căruia îi place disciplina, la precedentul său club, Olimpia Satu Mare, luând în mai multe rânduri decizii de a renunța la jucători după ce aceștia au avut ieșiri necontrolate sau comportamentul lor nu a fost unul profesionist.

De la venirea la Timișoara, Andone a vorbit tot timpul despre disciplină, însă, cu toate acestea, a închis ochii atunci când Alexandru Birău a refuzat să facă deplasarea în cantonamentul de la Săcele, deși se afla printre convocați, ba chiar a insistat la conducere să-l convingă pe mijlocaș să rămână la club.

Miercuri, la antrenamentul de dimineață, în timp ce Bogdan Andone oferea declarații presei, atacantul Alexandru Bădăuță (26 de ani) a fost comparat de antrenor cu fcsb-istul Denis Alibec, nu datorită jocului, ci comportamentului. Potrivit TMsport.ro, Bădăuță a sosit la terenul Știința îmbrăcat obișnuit și stătea de vorbă cu câțiva suporteri, chiar în spatele antrenorului său, care dădea declarații. Întrebat de ce Bădăuță nu se echipează, Andone l-a comparat cu Alibec

„Bădăuță e mai rebel, așa, puțin. Aduce cu Alibec din punctul acesta de vedere. Eu sper să aibă și sezonul pe care l-a avut Alibec la Astra. E un jucător cu calități foarte bune și dacă are puțină încredere și face ceea ce trebuie să facă în teren, cu siguranță va fi unul dintre jucătorii importanți ai campionatului în Liga a 2-a”, a spus Andone, citat de TMsport.ro. Înainte să o preia pe Olimpia și acum pe ASU Poli, Bogdan Andone a fost secundul lui Marius Șumudică la Astra, în urmă cu două sezoane fiind în stafful care a adus la Giurgiu titlul de campioană. Altfel, Andone este cumnat cu Șumudică.

Atacantul Politehnicii, care sezonul trecut a evoluat în 26 de meciuri și a înscris 8 goluri, a mai evoluat în cariera sa pentru Juventus București, Dinamo II, FC Caracal, FCM Alexandria sau ACS Berceni.

Altfel, pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Brăila, cu Dacia Unirea, delegația echipei timișorene a pleca din Timișoara astăzi, în jurul prânzului, și vor face un popas la Mogoșoaia. Vineri își vor continua drumul spre Brăila, unde se vor caza în noaptea de dinaintea partidei, iar sâmbătă, după joc, vor pleca spre casă.

Marius ANGHEL 03 Aug. 2017, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă