„Asta ne e valoarea și nivelul la care ne situăm”

30 Apr. 2012, 11:38 Campionat

Antrenorul echipei Mureșul Deva, Ioan Petcu, este conștient de limitele băieților săi, dar speră în continuare la salvarea de la retrogradare.

Petcu este convins că Alro va avea un cuvânt greu de spus în sezonul următor, mai ales dacă Sorin Cârțu se va implica mai mult la echipă.

„Am pierdut în ultimul timp la scor. În prima repriză am rezistat fizic, dar suntem deficitari la acest capitol pentru că nu am beneficiat de o pregătire de iarnă. Cădem fizic din minutul 50- 60, suntem obligați să ne bazăm numai pe noroc. Așa s-a întâmplat și astăzi. Din păcate primim goluri pe greșeli personale, din nerespectarea unor sarcini de joc, asta ne e valoarea și nivelul la care ne situăm. Noi sperăm să ne salvăm. Avem un meci greu cu FC Olt, dar mai sunt șase etape în care se poate întâmpla orice. Trebuie să câștigăm cu FC Olt. Am avut probleme, am fost la un pas să nu fim programați pentru neplata baremurilor de arbitraj. Am găsit înțelegere la FRF, datoriile o să le plătim săptămâna viitoare.
Am întâlnit o echipă bună. Sunt convins că, dacă nu va reuși promovarea sau situarea pe locul al treilea, prin conjunctura care s-a creat, anul viitor va avea un cuvânt greu de spus, mai ales dacă Sorin Cârțu se va implica mai mult la echipă”
, a spus Petcu.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Apr. 2012, 11:38 Campionat
Pe aceeași temă