FC Hunedoara va fi condusă de ultrași!?

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 30 Jun. 2014, 15:14 Stiri
FC Hunedoara** va fi condusă de ultrași!?

La invitația ediliilor șefi ai municipiului Hunedoara suporterii se pregătesc să se mute din Peluza Nord în birourile Fotbal Club Hunedoara.

Rămas vacant, locul de președinte al Consiliului Director al FC Hunedoara ar urma să fie ocupat în următorul an de Alin Barna un tânăr de 31 ani în viața de zi cu zi, fost manager firme, actualmente ofițer credite și președinte al Asociației Suporterilor Corviniști.

Proiectul de hotărâre cu noua componență a Consiliului Director (CD) al CS Fotbal Club Hunedoara urmează să fie supusă spre a fi votată de consilierii locali astăzi în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Hunedoara.

CV-uri goale și-o relație dubioasă

Curios de aflat care va fi reacția acestora când vor afla că cei care urmează să îi reprerezinte în CD al FC Hunedoara: Alin Barna – președinte și Daniel Ghiorghiță zis „Piele” – secretar, sunt doi dintre liderii suporterilor hunedoreni care nu au mai condus niciodată un club sportiv ci doar grupuri organizate de „ultrași”.

Însă, cu siguranță vor fi surprinși să afle că în campania electorală pentru alegerile locale din 2012 Daniel Ghiorghiță alias „Piele” (foto mic, în dreapta) a fost membru activ al staff-ului de campanie al ex-primarului Hunedoarei, Ovidiu Hada care între timp a fost judecat în două procese penale și condamnat la 5 ani de închisoare cu executare fiind găsit vinovat de acte de corupție, în legătură cu încheierea în mod nelegal a unor achiziții publice, infracțiuni de abuz în serviciu și conflict de interese.

Ghiorghiță nu a mai avut răbdare să primească girul consilierilor locali și deja a anunțat pe contul personal de FB că „Lucrează la Consiliul Director al FC Hunedoara”.

Organigramă completă

Vicepreședinte al CD al FC Hunedoara a fost propus Ioan Petcu (fost jucător al Corvinul Hunedoara propus de doi dintre membrii ai Adunării Generale a membrilor Asociași al FC Hunedoara, Ioan Andone și Mircea Lucescu) iar ceilalți doi membrii sunt Dorin Nicșa (fost jucător al Corvinul Hunedoara propus de doi dintre membrii ai Adunării Generale a membrilor Asociași al FC Hunedoara, Ioan Andone și Mircea Lucescu) și Nelu Ardelean (reprezentant al Consiliului Județean Hunedoara).

Înființat în anul 2009 CS FC Hunedoara activează în Liga a III-a și are ca membrii fondatori Primăria Hunedoara, Mircea Lucescu și Ioan Andone.
 
595 mii de lei a fost bugetul asigurat de CL Hunedoara pentru buna desfășurare a activității echipei de fotbal CS FC Hunedoara în sezonul 2013-2014

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 30 Jun. 2014, 15:14 Stiri
Pe aceeași temă